Mobiilikehityspäällikkö
SPR/Veripalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2022

Tule johtamaan Veripalvelun mobiilisovellusten kehitystä!

Haluatko todella merkityksellisen työn ja samalla päästä kehittämään täysin uutta?

SPR Veripalvelu etsii Mobiilikehityspäällikköä johtamaan uutta mobiilisovellusten kehitystoimintoa, jonka kehittämät sovellukset tulevat vaikuttamaan satojen tuhansien ihmisten elämään ja olemaan tärkeä osa valtakunnallista verihuoltoa eli siten myös Suomen huoltovarmuusketjua.

Roolisi:

Mobiilikehityspäällikkönä olet osa Veripalvelun digitaaliset palvelut -yksikköä, jossa vastaat uusien mobiilisovellusten (Android & iOS) kokonaisvaltaisesta kehityksestä, yhteistyössä ulkoisen kehityskumppanimme kanssa.

Tehtävässä toimit Veripalvelun mobiilisovellusten tuoteomistajana, hallinnoiden sovelluskehityksen koko elinkaarta – aina suunnittelusta toteutukseen. Vastaat myös sovellusten ylläpidon ja päivitysten sekä asiakaskokemuksen johtamisesta. Veripalvelun sovelluksissa liikkuu paljon arkaluontoista tietoa, joten vahvan tunnistautumisen keinot sekä muut tietoturva-asiat ovat myös iso osa tehtävääsi ja kuuluvat vastuullesi.

Roolissa pääset rakentamaan puhtaalta pöydältä Veripalveluiden mobiilisovellusten kehitystoimintoa sekä johtamaan sitä. Saat siis paljon vastuuta ja opit varmasti jatkuvasti uutta.

Parasta on, että kädenjälkesi tulee vaikuttamaan kirjaimellisesti satojen tuhansien ihmisten elämään ja olemaan tärkeä osa Suomen huoltovarmuusketjua!

Tiimisi:

Johdettavanasi on aluksi ulkoinen kehittäjätiimi, jonka tekemisen suunnittelu ja johtaminen kuuluvat vastuullesi. Työsi tukena ovat digitaalisten palvelun kahdentoista hengen tiimi sekä Veripalvelun muut asiantuntijat.

Teet myös tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa, esimerkiksi erilaisiin integraatioihin liittyen. Lisäksi kommunikoit aika ajoin vastaavanlaisia sovelluksia tuottavien kansainvälisten toimijoiden kanssa.

Veripalvelu:

Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu tuottaa sairaaloille potilaiden hoidossa tarvittavia turvallisia ja tehokkaita verivalmisteita sekä laboratoriopalveluja. Huolehdimme veren keräämisestä vapaaehtoisilta verenluovuttajilta potilashoidon tarpeiden mukaisesti. Tarjoamme sairaaloille myös kantasolujen ja elinten siirtoja tukevia palveluita.

Veripalvelu on voittoa tavoittelematon organisaatio. Vuosibudjettimme on noin 61 milj. euroa ja palveluksessamme on noin 500 henkilöä. Työntekijöillemme tarjoamme monipuoliset henkilöstöedut, koska työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää. Haluamme olla työntekijöidemme mielestä erinomainen työpaikka.

Mitä odotamme sinulta?

 • Vankkaa Android & iOS -sovelluskehityskokemusta
 • Kokemusta natiivisovellusten julkaisusta
 • Ymmärrystä modernista mobiilisovelluskehityksestä, teknologioista ja rajapinnoista sekä ketteristä menetelmistä ja olet jo johtanut ohjelmistokehitystiimejä
 • Sujuva suomen ja englannin kielen taito
 • Osaamista ja ymmärrystä testaamisen suunnittelemisesta ja toteuttamisesta
 • Luovaa näkemystä ja kypsää harkintakykyä liiketoimintatavoitteisiin liittyvien ratkaisujen suunnittelussa ja toteuttamisessa sekä tuloshakuisuutta

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä rakentamaan täysin uutta toimintoa ja kehitystiimiä, jonka tuottamat mobiiliratkaisut voivat tulevaisuudessa jopa pelastaa ihmishenkiä!

Jätä hakemuksesi viimeistään 31.1.2022.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Barona IT:n kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Barona IT:ltä Visa Varpenius sähköpostitse visa.varpenius@barona.fi tai puhelimitse 044 0526 429.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1546097
 • Tehtäväalue: IT & Tech
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: (visa.varpenius (a) barona.fi)
 • Puhelin: +358440526429
 • Sijainti: Helsinki