(Poistunut julkaisusta)

Mobiilidevaaja
Mehiläinen Digitaaliset palvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Mehiläinen hakee Turkuun tai Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen

MOBIILIDEVAAJAA DIGITAALISET PALVELUT -YKSIKKÖÖN

Digitaalisille terveydenhuollon innovaatioille on kasvava maailmanlaajuinen kysyntä. Olemme Mehiläisellä tehneet jo 110 vuoden ajan kestävää liiketoimintaa, mutta omaamme yrittäjähenkisen asenteen ja startup-mentaliteetin. BearingPointin hiljattain tekemien tutkimusten mukaan olemme kotimaan johtava digitaalisten terveyspalveluiden toimittaja ja sijoituimme toiseksi koko Euroopassa.

Digitaaliset palvelumme ovat oleellinen osa asiakaskokemustamme ja haluamme tarjota tähän parhaat mahdolliset, modernit ja käytettävyydeltään huipputasoa olevat ratkaisut niin asiakkaidemme, kuin Mehiläisessä toimivien asiantuntijoiden käyttöön. Mobiili- ja verkkopalvelumme ovat tämän kaiken keskipisteessä ja etsimme jatkuvasti tekijöitä osaksi nuorekasta, innostavaa ja osaavaa työyhteisöä toteuttamaan terveystoimialan parhaita digitaalisia palveluita.

Etsimme tiimiimme nyt mobiilidevaajia, joilla on ratkaisuhakuinen ja itseohjautuva asenne sekä timanttinen ongelmanratkaisukyky. Arvostamme hyviä kommunikointi- ja tiimityöskentelytaitoja, asiakaslähtöistä ajattelua sekä kykyä reagoida ja sopeutua muutoksiin.

Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta ja aikaisempaa kokemusta mobiilikehityksestä. Seuraavat avainsanat ovat sinulle tuttuja: Swift, Kotlin, Rx, sekä Git. Eduksesi katsomme myös aikaisemman kokemuksen seuraavista: React Native ja TypeScript sekä Sketch.

Mitä teemme?

Kehitystiimimme vastaa kaikista digitaalisista palveluistamme aina käyttöliittymistä tietokantoihin ja infraan asti. Kehitämme ketterästi ja nopeasti välttäen turhaa byrokratiaa. Tiimimme yhteishenki on loistava ja meillä on hauskaa niin työajalla kuin sen ulkopuolellakin.

Tarjoamme

- Mielenkiintoiset ja merkittävät projektit osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan
- Valitsemasi työvälineet ja kilpailukykyisen palkan
- Vastuuta ja tekemisen vapauden
- Joustavan työnantajan (liukuvat työajat, etätyö, yms.)
- Viihtyisät työtilat Helsingin ydinkeskustassa tai Turun Logomossa

Kiinnostuitko?
Jätä hakemuksesi, CV, mahdolliset työnäytteesi sekä palkkatoivomuksesi mahdollisimman pian rekrytointijärjestelmämme kautta. Kutsumme sopivat henkilöt haastatteluun jo hakuajan aikana.

milka.virta@mehilainen.fi (kehityspäällikkö) tai puh. 050 592 7513
jukka.pitkanen@mehilainen.fi (mobiilidevaaja) tai puh. 040 537 3280