(Poistunut julkaisusta)

Mobiiliasentaja
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2017

Etsimme Kuopiossa toimivalle asiakasyrityksellemme Mobiiliasentajaa

Työtehtäviin kuuluu mobiiliasemien asennus-, viankorjaus-, ja ylläpitotehtävät. Lisäksi KTV-, masto-, ja transmissiolaitteisiin liittyvät viankorjaus- ja asennustehtävät sekä liittymäasennus-, viankorjaus-, ja laiteviankorjaustehtävät.

Tehtävässä menestymiseen edellytetään sähköasentajan peruskoulutusta sekä tuntemusta tukiasematekniikasta, kuitu- ja kuparikaapeleista sekä siirtolaitteista. Hakijoilta odotetaan mastoon kiipeämiskelpoisuutta sekä valmiutta vuorotöihin ja hälytysluonteiseen työhön. Tehtävään vaaditaan ajokortti sekä englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen.

Arvostamme hakijoiden hyvää paikallistuntemusta sekä matkustusvalmiutta. Eduksi katsotaan oma-aloitteinen ja reipas työote, yhteistyökykyisyys sekä joustavuus.

Tarjoamme sinulle joustavan ja innostavan työympäristön, kilpailukykyiset työsuhde-edut sekä hyvän työyhteisön. Työsuhteen kesto on aluksi n. 4 kuukautta, mutta hyvin työssään pärjäävälle voi olla tarjolla jatkoa myös pidempään.

Jos koet olevasi hakemamme henkilö, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.