(Poistunut julkaisusta)

MOBIILIALASTA KIINNOSTUNUT HUOLTOPÄÄLLIKKÖ
Fonum Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2019

Mobiilialasta kiinnostunut huoltopäällikkö

Fonum on Suomen suurin matkapuhelinten ja tablettien pikahuolto ja työllistämme tällä hetkellä yhteensä yli 170 työntekijää. Palvelemme korkeatasoisesti ja ammattimaisesti asiakkaita 29 liikkeessä Suomen suurimmissa kauppakeskuksissa ympäri maan. Olemme kasvava ja vahvasti kehittyvä yritys, jossa työskentely on dynaamista, monipuolista ja vaihtelevaa. Meille on tärkeää, että pidämme aina sopivan pilkkeen silmäkulmassa – työn tulee olla myös hauskaa.  


Oletko nopeisiin käännöksiin tottunut vastuullinen tiimipelaaja?

Jos vastauksesi on kyllä, kannattaa laittaa hakemusta tulille! Haemme Helsingin Pitäjänmäkeen pääkonttorillemme asiakaslähtöistä, myynnistä ja mobiilialasta kiinnostunutta huoltopäällikköä. Työssäsi toimit kannustavana teknisen osaamisen kehittäjänä ja valmentajana sekä esimiehenä ja kykenet omalla esimerkilläsi kehittämään ja tukemaan Fonumia ja omaa tiimiäsi kohti yhteisiä tavoitteita. Olet aktiivisesti mukana päivittäisessä myymälätyöskentelyssä ja kiinnostunut parhaiden ratkaisujen löytymisestä asiakkaalle. Työskentelet yhteistyössä tiimisi, kollegoidesi sekä asiakkaiden ja yhteistyökumppanien kanssa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.


Pääasialliset työtehtäväsi:

 • Suunnitella ja johtaa ketjun korjausosaamisen kehittämistä sekä olemassa olevien että uusien mallien osalta
 • Koko myymäläketjun henkilöstön kehittämien ja valmentaminen
 • Vastaat Fonumin korjaustoiminnan linjasta: mitä, miten ja millä asiakkaiden rikkoutuneet laitteet korjataan
 • Operatiivinen ja valmentava esimiestyö omalle huoltotiimille
 • Toimia logistiikan tukena alihankkijoiden valinnassa ja varaosien laadun varmistamisessa
 • Teknisen työnlaadun seuranta ja raportointi johtoryhmälle
 • Työntekijöiden ohjaaminen ja kannustaminen kohti yhteisiä tavoitteita, erinomaista asiakaspalvelua ja hyvää työilmapiiriäMitä odotamme sinulta?

Tartut rohkeasti uusiin haasteisiin etkä hätkähdä muuttuvien tilanteiden edessä. Kaupallinen ajattelu, ihmisten parissa työskentely ja osaamisen kehittäminen on sinulle luontaista. Olet tottunut työskentelemään joustavasti ja määrätietoisesti nopeatempoisessa työympäristössä. Olet itsenäiseen työskentelyyn tottunut, organisointikykyinen ja systemaattisesti työskentelevä. Odotamme sinulta kykyä vastata useista eri toiminnoista samanaikaisesti. Toimit myös julkisuudessa Fonumin kasvoina tällä kasvavalla markkinalla. Tämä tehtävä vaatii säännöllisiä vierailuja kaikissa myymälöissämme ympäri Suomen.


Arvostamme näitä asioita:

 • aiempaa kokemusta huoltopäällikön tai teknisen kouluttajan tehtävästä
 • kiinnostusta ihmisten johtamista ja valmentamista kohtaan
 • suurta kiinnostusta tekniikkaa ja mobiilialaa kohtaan
 • positiivista asennetta ja halua oppia sekä kehittyä
 • sujuvaa suomen kielen ja englannin kielen taitoa
 • 3. asteen tutkintoa tai työkokemuksen kautta hankittua vastaavaa osaamista
 • MS Office, Android, iOS, Windows ja Mac OS X-tuntemus katsotaan eduksi


Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla osa kasvuamme. Työssäsi pääset osallistumaan koko ketjun toiminnan kehittämiseen sekä kehittymään itse eri osa-alueilla. Tarjoamme dynaamisen ja rennon työilmapiirin sekä haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkentän. Meillä on laaja ja osaava työyhteisö eri puolilla Suomea, joka yhdessä haluaa hoitaa työt hyvin ja hyvässä hengessä. Mikäli jaat kanssamme innostuksen ja arvostat tekemisen meininkiä - saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö. Tervetuloa pienten meisselien ja suurten asiakaskokemustenmaailmaan! 


Näin haet meille!

Kiinnostuitko? Laita meille hakemuksesi ja CV:si vaikka heti osoitteeseen: https://fonum.fi/rekry, kuitenkin viimeistään 7.6.2019 mennessä. Käymme hakemuksia läpi aktiivisesti jo hakuaikana ja paikka täytetään heti oikean tyypin löydyttyä.


Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Pasi Riikonen, puh 050 060 5888, pasi.riikonen@fonum.fi