(Poistunut julkaisusta)

Mittaustyöntekijä infrarakentaminen
Erkkiheikkilä Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2020

Mittaustyöntekijä infrarakentaminen

Oletko sinä hakemamme vahvistus mittausryhmäämme? Eduksesi katsomme maastonmittaamisen hallinnan GPS- ja takymetrilaitteistolla. Kokemus tietomallien sekä mittausaineiston käsittelystä maastolaitteisiin sekä 3D-koneohjaukseen on hyödyksi. Käytössämme on alan nykyaikaisimmat mittauslaitteet sekä -ohjelmistot. Tärkeimpänä pidämme innokasta asennetta ja halua oppia uutta. 

Erkkiheikkilä Oy on tunnettu ja arvostettu infra-alan yritys. Yrityksemme on kasvanut voimakkaasti viime vuosina ja haemme uusia tekijöitä tiimiimme. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita maanrakennuspalveluita. Työmme laadukas lopputulos saavutetaan käyttämällä omaa nykyaikaista kalustoa ja ammattitaitoista henkilöstöä sekä tarvittaessa asiantuntevia yhteistyökumppaneitamme.

Kehitämme jatkuvasti alaan liittyvää osaamistamme ja huolehdimme aktiivisesti työntekijöidemme ammattitaidosta sekä uusimme kalustoamme. Hyödynnämme aktiivisesti digitalisaation tuomia ratkaisuja rakentamisessa ja olemme panostaneet mittalaitteisiimme voimakkaasti viime vuosina.

Yrityksemme toimipiste sijaitsee Orimattilassa ja toimintamme sijoittuu Päijät-Hämeeseen, Itä-Uusimaalle sekä Kymenlaaksoon.

Löydät meidät myös Instagramista ja Facebookista @erkkiheikkilaoy !

Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakemukset ja tiedustelut:

Arttu Heikkilä, toimitusjohtaja
p. 0400 350 165
arttu.heikkila@erkkiheikkilaoy.com

Sami Mäkelä, mittaustyönjohtaja
p. 044 7800 923
sami.makela@erkkiheikkilaoy.com
 

mittamies ja maanmittausinsinööri