(Poistunut julkaisusta)

Mittaustyönjohtaja
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2019

TULE MEILLE TYÖKAVERIKSI VÄYLÄRAKENTAMISEN YKSIKKÖÖN


MITTAUSTYÖNJOHTAJA

PÄÄKAUPUNKISEUTU


Mittaustyönjohtajana olet avainasemassa hankkeen suunnitelmien mukaisessa toteutuksessa. Työsuhteen alussa työntekopaikkasi on Raide-Jokeri. Toimenkuvaasi kuuluu tuotantolohkon mittausvastaavan tehtävät, ja johdat oman vastuualueesi työmaatoimintaa. Toimit mittausesimiehenä työmaalla ja vastaat oman vastuualueesi ennakko-, aikataulu- ja resurssisuunnittelusta mm. työnjohdon ja suunnittelun kanssa mittaukseen liittyvissä asioissa sekä teet, ohjeistat, editoit ja hallitset toteumamittauksia. Työn turvallinen ja laadukas toteutus on sinulle ykkösprioriteetti.


Etsimällämme henkilöllä on 5 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä sekä mittaustekniikan insinööri/teknikko (AMK) tai muu tehtävään soveltuva korkeakoulutus. Odotamme, että hallitset eri mittaukseen ja koneohjaukseen liittyvät ohjelmistot (3D-win ja Infrakit), ja käytössämme on myös Trimblen ja Leican mittauskalustoja. Eduksi katsotaan vahva kokemus infrarakentamisen mittauksista, rakentamisen tiedonmallinnuksesta ja koneohjauksen tuntemuksesta. 


Johdat ihmisiä omalla esimerkilläsi, kanssasi on mukava työskennellä ja ymmärrät hyvän asiakaspalvelun merkityksen. Pystyt hallitsemaan ja viemään eteenpäin useita eri tehtäviä samanaikaisesti sekä sopeudut muuttuviin tilanteisiin. Haluat kehittää toimintatapoja ja parhaita käytäntöjä päivittäisessä työssäsi.  


Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja rakennusalan mielenkiintoisimpia hankkeita. Avoimuus, osallistava työskentelytapa sekä ihmisten kehittäminen on meille tärkeää. Meillä arvostetaan tekemisen meininkiä ja luotamme henkilöstömme osaamiseen ja ammattitaitoon.


Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Mäkelä, mittaustyönjohtaja, puh. 040 713 0651.


HAE TEHTÄVÄÄN 19.5.2019 MENNESSÄ JA LIITY RAUTAISTEN OSAAJIEN JOUKKOOMME!


YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.