Mittaustyönjohtaja Kaakkois-Suomen alueelle, Ympäristönsuunnittelu Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.7.2020
Tässä työyhteisössä pääset kehittymään ja kasvamaan mittaustyön ammattilaiseksi osana huumorintajuista ja sparraavaa työyhteisöä! Saat työskennellä valtakunnan merkittävämpien rakennusprojektien parissa itsenäisesti ja oma-aloitteisella otteella saaden kuitenkin tarvittaessa hyvää tukea tiimisi kokeneemmilta jäseniltä. Hae heti, ja pääset kehittämään osaamistasi alan keskeisimmän toimijan palveluksessa!
KUVAUS
Työtehtävät pitävät sisällään mittaustyönjohtajan tehtäviä Kaakkois-Suomen alueen projekteissa. Työ on pääasiassa maastossa tapahtuvaa mittaustyötä. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään merkittävien rakennusprojektien parissa.

Tämä työpaikka on osa rekrytointipalveluitamme, jolloin valittu henkilö tulee työllistymään suoraan Ympäristönsuunnittelu Oy:n palkkalistoille.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden päästä työskentelemään valtakunnan merkittävimmissä rakennusprojekteissa
* Hauskan ja huumorintajuisen työyhteisön
* Hyvät kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet

TYÖNKUVA

* Projektinhallinta
* Mittausaineiston tuottaminen rakentamista varten
* Mittausaineiston taltiointi
* Yhteistyö tilaajan kanssa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimme ensisijaisesti oikeanlaista persoonaa! Olethan kehittymishaluinen, oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen ihminen, jolla on säntillinen työskentelytapa ja erinomainen kyky hallita kokonaisuuksia ja projekteja. Lisäksi sinulla tulee olla B-ajokortti.

Arvostaisimme lisäksi:


* Soveltuvaa koulutustaustaa, esim. AMK-insinööri tai kartoittaja
* Sujuvaa suomen kielen taitoa
* Mittalaitteiden perustuntemusta, kuten: GPS-laite, mittausrobotti
* Autocadin ja 3D-Winin osaamista


Lisäeduksi katsotaan:


* Englannin kielen taito


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Kotka tai Lappeenranta asemapaikkana, työssäkäyntialue Itä- ja Kaakkois-Suomi


Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Ympäristönsuunnittelu Oy on Suomen johtavia yrityksiä rakennusalan mittauspalveluissa. Yritys on osallistunut viime vuosina merkittävien valtakunnallisten infrahankkeiden toteuttamiseen, ja palvelee asiakkaitaan sekä suunnitteluun että rakentamiseen liittyvissä mittaustehtävissä. Maankäytön suunnittelussa Ympäristönsuunnittelu Oy on erikoistunut asema- ja yleiskaavoitukseen sekä erityisalueiden hankesuunnitteluun. Yrityksen vahvuuksia ovat kaavoituskysymysten syvällinen tuntemus ja hankkeiden läpivientiin liittyvä laaja kokemus.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1374956
  • Tehtäväalue: Tekniikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kotka