Mittauspalveluassistentti
Tampereen Sähköverkko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Houkutteleeko uuden oppiminen ja taidot, joista on hyötyä nyt ja tulevaisuudessa? Kiinnostaako perehtyminen energiatoimialaan tunnetun ja luotettavan työnantajan palveluksessa ja mahdollisuus päästä mukaan luomaan ratkaisuja ilmastonmuutokseen?   

Etsimme nyt kesäksi palveluyksikköön 

Mittauspalveluassistenttia

Mittauspalvelun tehtävänä on Tampereen Sähköverkon taseselvityksen ja mittaustiedonhallinnan hoitaminen. Seuraat mittariasennusten työtilauksia, lukema- ja tuntisarjaselvityksiä, etäkatkaisuja ja kytkentöjä sekä  luentapalvelujen (AIM ja KMP) hallintaa.  Tehtävässä pääset tutustumaan taselaskentaan ja -selvitykseen, häviösähkölaskennan ja tasevirheiden korjauslaskennan päivittäiseen hoitamiseen. Tehtävänkuvaa on mahdollista muokata kokemuksesi, osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Toivomme sinulta teknisen alan korkeakouluopintoja. Tehtävässä tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä olet päivittäin tekemisissä useiden eri sidosryhmien kanssa kuten luentapalvelutoimittajat, mittariasentajat, sähkömarkkinaosapuolet sekä konsernin sisäiset asiakkaat. Yhteydenpitoa sidosryhmiin käydään päivittäin käyttöliittymäsovelluksella, sähköpostitse ja puhelimitse. Persoonana olet huolellinen ja tarkka sekä yhteistyökykyinen. Työ on ajoittain nopeatempoista ja vaatii paineensietokykyä. Tarvitset hyviä valmiuksia uusien asioiden omaksumiseen ja kokonaisuuksien hahmottamiseen sekä englannin kielen taitoa. Tehtävässä menestymistä auttaa sähkötekninen ja  tietojärjestelmäosaaminen.

Tule juttelemaan tarkemmin: olemme tavattavissa Tampereen yliopiston Kaupin kampuksella Sähkö- ja automaatiotekniikan rekrypäivässä torstaina 30.1. sekä Yrityspäivillä Hervannan kampuksella to 6.2. Tutustu myös aiempien kesätyöntekijöidemme tarinoihin: 

https://kesaduuni.org/tarinat/kesatoissa-sahkolaitos/ 

https://kesaduuni.org/tarinat/kesatyo-tampereen-sahkolaitos/ 

https://kesaduuni.org/tarinat/kaikki-tampereen-sahkoverkon-kesatyossa-opittu-tukee-opiskeluja/ 

Hakuaika tehtävään on 10.1.-11.2. Käsittelemme hakemukset viikon 7 loppuun mennessä ja pyrimme sovittamaan haastattelut viikoille 8-9.

Kesätyöntekijämme kertovat viihtyneensä meillä, koska he ovat saaneet säännöllisesti palautetta työstään ja työyhteisössä on ollut avoin ja rento meininki. Tule meille osaamaan, oppimaan ja turvaamaan tulevaisuutesi!

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kampanjan sydän ovat hyvän kesätyön periaatteet, joiden avulla sekä kesätyöntekijä että työnantaja hyötyvät enemmän kesätyökokemuksesta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1330468
  • Tehtäväalue: Tekniikka, Teollisuus/tuotanto, Muu
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere
  • Lisätietoja antaa: Mittauspalveluasiantuntija Seija Hyvönen puh. 040 631 3831 ja palvelupäällikkö Esa Kaario puh. 050 553 8613 kertovat mielellään lisätietoja tehtävästä, työyhteisöstä ja Tampereen Sähköverkosta työnantajana. Tavoitat heidät arkisin klo 10:00 – 11:00.