(Poistunut julkaisusta)

Mittauspäällikkö
Destia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018

Haemme tositoimiin mittauspäällikköä (automaatio-operaattoria). Työtehtäviin kuuluu infrahankkeiden työkoneautomaatiosta ja mittauksista vastaaminen sekä määrälaskennat. Toimipisteesi voi olla Turussa, Porissa tai Raumalla.

Odotamme

Odotamme sinulta teknisen alan koulutusta, maanmittausinsinöörin tai kartoittajan tutkinto katsotaan eduksi. Sinulla tulee olla kokemusta infrarakentamisen mittauksista ja eri mittalaitteista, määrälaskennasta, koneohjausmallien laadinnasta ja tietomallipohjaisesta rakentamisesta.
Olet etsimämme henkilö, jos hallitset 3D-Winin käytön, tunnet työkoneautomaatiojärjestelmät ja toimit hyvien mittaus- ja tietomallinnustapojen mukaisesti. Työ edellyttää jonkin verran matkustusvalmiutta. Arvostamme myös oma-aloitteisuutta sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Tarjoamme

Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen tehtävän infra-alan näköalapaikalla, missä pääset hyödyntämään alan kehittyneimpiä työmenetelmiä. Tarjoamme erinomaiset urakehitysmahdollisuudet, monipuoliset henkilöstöedut sekä reilut ja ammattitaitoiset työkaverit. Työyhteisössä jokaisen työpanosta arvostetaan – meillä ihmiset viihtyvät ja pääsevät vaikuttamaan. Meillä tehdään töitä rehdisti, rohkeasti ja taidolla.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antavat työpäällikkö Eetu Väisänen puh. 040 351 0790, eetu.vaisanen@destia.fi sekä automaatio-operaattori Janne Heikkinen puh. 040 664 7031, janne.heikkinen@destia.fi.

Tule joukkoomme luomaan toimivampaa maailmaa!