(Poistunut julkaisusta)

Mittauspäällikkö
Kotkan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2018

Työavain: 169728
Hakuaika alkaa: 21.2.2018
Hakuaika päättyy: 16.3.2018 13.00
Palkka: 3079,80 €/kk
Työn luonne: Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: Vakinainen
Työ alkaa: sopimuksen mukaan

Työn kuvaus

Merikaupunki Kotkan kaupunkisuunnittelu hakee mittauspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Kotka on karhea kansainvälinen satamakaupunki, jossa on ainutlaatuinen urbaani keskusta ja ympärillä upea luonto. Kotka on mainio paikka elää ja tehdä työtä.

Kaupunkisuunnittelu tekee ahkerasti töitä kaupungin kehittämiseksi ja elinvoiman rakentamiseksi. Tarvitsemme mittaus- ja kiinteistötoimeen ammattitaitoisen mittauspäällikön kehittämään maastomittaustoimintaa ja toimimaan 9-henkisen maastomittausyksikkömme lähiesimiehenä.

Tehtäviin kuuluu maaston työnjohto ja asiakaspalvelu, tehtävien valmistelu ja laskenta, kiintopisteverkoston täydentämisen suunnittelu. Myös uusien työtapojen kehittäminen ja käyttöönotto kuuluu tehtäviin, esimerkkinä 3D-aineiston tuottaminen kopterikuvausten avulla. Laskenta ja aineiston käsittely tehdään MicroStation / StellaMap-ohjelmistolla ja maastomallit Terra-tuotteilla. Käytössä on myös ArcGIS paikkatietotyökalut, Facta-kuntarekisteri, Lupapiste.fi sekä tavanomaiset toimisto-järjestelmät.

Hakijalta edellytetään maanmittausinsinöörin amk-tutkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkinto sekä vankkaa kokemusta alalta ja vastaavista työtehtävistä. Mittauspäälliköltä odotamme myös hyviä vuorovaikutustaitoja sekä reipasta otetta erilaisiin työtehtäviin.

Tehtäväkohtainen palkka on 3079,80 €/kk. Palkkalisät ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisten henkilöstön työehtosopimusten mukaan. Töiden aloituspäivä sopimuksen mukaan. Tehtävään sovelletaan 6 kk:n koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen työsuhteen aloittamista.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmäämme. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 020 610 9527 (ma-pe 7-15). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 Kotka.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa kaupungingeodeetti Kirsti Ruutiainen, 040 652 8237, kirsti.ruutiainen @ kotka.fi.

http://www.kotka.fi

http://www.facebook.com/kotkankaupunki