Mittausoperaattori, rautatierakentaminen, vaihtuva sijainti
NRC Group Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Etsimme mittausoperaattoria rautatierakentamisen divisioonaan. Mittausoperaattorin tehtävänä on toimia rautatierakentamisen projektien mittaustehtävissä ja koulutukseltasi voit olla kartoittaja, mittausteknikko tai insinööri. Aikaisempi kokemus ratamittauksista ei ole välttämätöntä, koska meiltä saat tukea ja opastusta tehtävään. Hyödynnämme mahdollisimman paljon tietomallipohjaista rakentamista ja laadunvarmistamista, joten osaaminen koneohjauksesta sekä toteutusmallien tekemisestä. 

Tarjoamme sinulle modernit työvälineet ja mielenkiintoiset työtehtävät mukavassa porukassa. Meillä saat myös mahdollisuudet jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Arvomme pohjautuvat luotettavuuteen, välittämiseen sekä yrittäjähenkisyyteen. Meille johtaminen on matalan hierarkian ansiosta välitöntä ja välittävää. 

Tiimimme ilmapiiri on reilu ja siinä jaetaan mielellään tukea sekä osaamista toisillemme. Järjestämme myös tiimin sisäistä syventävää koulutusta 3D-Win ohjelmiston sekä Infrakitin käyttämiseen. Meillä on vankka osaaminen tietomallipohjaisesta rakentamisesta, jonka saloihin on mahdollisuus perehtyä ja saada koulutusta. Työtehtävien salliessa, myös etätöiden tekeminen on mahdollista.

Tärkeää meille on, että olet valmis matkatyöhön, koska projektimme sijaitsevat ympäri Suomea. Pyrimme siihen, että pääset mahdollisimman lähelle kotipaikkakuntaasi työtehtäviin.

Arvostamme vastuullista ja reipasta työn tekemisen otetta sekä aikaisempaa kokemusta erilaisista mittaustehtävistä. Pääasiallisina työkaluina sinulla tulee olemaan takymetri, 3D-Win sekä Infrakit, joista kokemus katsotaan eduksi.

"Ole rohkeasti yhteydessä, kerron mielelläni lisää tästä tehtävästä" toteaa Jussi Karjalainen, mittauspäällikkö, jussi.karjalainen@nrcgroup.fi,  puh. 040 6260 483


Työsuhde-edut

  • Erilaisia palkitsemisjärjestelmiä
  • Lounasetu
  • Työsuhdematkalippu
  • Hierontaetu
  • Liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot