(Poistunut julkaisusta)

Mittausinsinööri
Jyväskylän Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019

Vastaat vesi-, sähkö- ja kaukolämpömittausten laajennus- ja korvausasennusprosessien varmistamisesta ja valvomisesta. Tehtäviisi kuuluvat järjestelmien kautta tehtävän laadunseurannan valvominen ja mittausten korjaustoimenpiteiden tilaaminen ulkoisilta urakoitsijoilta. Toimit yhteistyössä urakoitsijoiden ja muiden sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Mittausinsinöörinä vastaat mittauksiin liittyvistä työturvallisuuskoordinaattorin tehtävistä ja kehität työturvallisuuskulttuuria sähkön, veden ja lämmön mittausten osalta konsernin ohjeiden mukaisesti.

Työssä pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin sähkön, lämmön ja veden mittauksiin liittyen asiantuntijana, voit myös toimia projektipäällikkönä.

Työssä menestyminen edellyttää eri tuotealueiden (sähkö, lämpö ja vesihuolto) kokonaisprosessien hyvää ymmärrystä sekä vahvaa tietoteknistä osaamista. Omaksut nopeasti uusien järjestelmien käytön ja sinulla on kyky hahmottaa kokonaisuuksia. Tehtävässä tarvitset erinomaisia suullisia ja kirjallisia taitoja niin suomen kuin englannin kielellä.

Edellytämme soveltuvaa insinööritutkintoa ja aiempaa työkokemusta sähkön, kaukolämmön tai vesihuollon parista.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän kehittyvässä työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä:

Verkkopalvelupäällikkö Pirjo Pasanen pirjo.pasanen[at]jenergia.fi p. 044 3664065, 11.2.2019 klo 12-13 ja 22.2.2019 klo 13-14.

 

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 3.3.2019 mennessä osoitteessa www.jyvaskylanenergia.fi linkistä Tule töihin. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksytty terveystarkastus, joka sisältää huumetestauksen.