(Poistunut julkaisusta)

Mittausinsinööri
Kiertokapula Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

Haemme palvelukseemme rakennuttaminen-yksikköömme maarakentamisen mittauksiin, massalaskentaan sekä kartta-aineiston kehittämiseen

MITTAUSINSINÖÖRIÄ

Hämeenlinnan toimipisteeseemme.

Tehtävänäsi ovat tarkemittaukset ja niiden käytännön toteuttaminen, mittausaineiston siirto kartta-aineistoon ja kartta-aineiston ylläpito sekä kehittäminen. Työtehtävä pitää sisällään koneohjausmallien ja massalaskennan tekemistä. Mittausinsinöörin tehtäviin kuuluvat näytteenotto sekä laboratorioyhteistyö. Ympäristölupa-asiat oman vastuualueen osalta kuuluvat työnkuvaasi. Vastaat KAKE-, MARA-, MASA-asetuksiin perustuvasta jätteiden ja maa-ainesten hyödyntämisen hyväksyttämismenettelystä kestävän kiertotalouden periaatteen mukaisesti. Tehtävässä osallistut UUMA-hankkeeseen ja maapalvelun asiakaspalvelutyöhön. Tarvittaessa tuuraat myös prosessi-insinööriä. Tehtävässä hoidat myös asiakasyhteydenpitoa maa-ainesten osalta ja osallistut kiireellisiin maatarjouksiin.

Odotamme sinulta mittausinsinöörin koulutusta ja vähintään muutaman vuoden kokemusta maanrakentamisesta sekä mittauksiin liittyvistä tehtävistä. Tehtävässä menestymisessä eduksi on CAD -osaaminen ja kokemus karttaohjelmien käytöstä. Tehtävä on asiantuntijaroolin lisäksi myös asiakaspalvelurooli, joten halukkuus asiakaspalveluun sekä hyvät vuorovaikutustaidot ovat tehtävässä eduksi. 

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja vastuullisen tehtävän vahvaan arvostukseen nousseella ja voimakkaasti kehittyvällä ympäristöalalla. Olemme alueellisesti ja kansallisestikin merkittävä toimija. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele itsesi! Me panostamme henkilöstöön ja tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Edistämme hakua ketterästi, emmekä käytä hakuaikoja, esittele siis itsesi jo tänään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstötalo Voimassa Miia Roisko numerossa 050 512 8331 tai miia.roisko@voima.info. 

Hakuohjeet: Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen www.voima.info -sivujen kautta.