(Poistunut julkaisusta)

Mittausinsinööri laserskannaustehtäviin
Elomatic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2021

Elomatic kuuluu Euroopan johtaviin suunnittelutoimistoihin ja on merkittävä ohjelmistotalo maailmanlaajuisesti. Yli 1000 suunnittelutyön ammattilaistamme toimivat kone-, prosessi-, energia- ja laivanrakennusteollisuudessa. Ohjelmistokehityksessä keskitymme tehdas- ja laivasuunnitteluun CADMATIC-tuotemerkillä. Elomatic on globaalisti toimiva, yksityisomistuksessa oleva yritys, jolla on asiakkaita yli 80 maassa.

Haemme 3D-skannaustiimiimme Jyväskylään tai Tampereelle

Mittausinsinööriä laserskannaustehtäviin

Sinulla on insinööritason koulutus ja jo kokemusta 3D-skannauksesta tai vastaavasta työskentelystä kuten laitosskannauksesta, kappaleskannauksesta, takymetrimittauksesta, dronemittauksesta tai muista Reality Capturing aihealueen menetelmistä.

Tuotamme teollisuusasiakkaillemme nykyaikaisia 3D skannauspalveluita ympäri maailman, joten olet halukas normaalitilanteessa välillä matkustamaan (koronatilanne huomioidaan) ja suomen kielen lisäksi hallitset sujuvasti englannin kielen. Hyvät IT taidot ja CAD järjestelmäymmärrys ovat tehtävässä eduksi. Olet luonteeltasi ahkera ja määrätietoinen ja kykenet toimimaan itsenäisestikin vaativissa teollisuuskohteissa. Laitosmittauksissa hyvä fyysinen jaksaminen on eduksi, olosuhteet ovat välillä kuormittaviakin. 

Tehtäviisi voi kuulua: 

  • Mittaustyöt teollisuuskohteissa tai tiloissamme
  • Mitattujen aineistojen käsittely 
  • Projektien hoito ja asiakaskommunikointi
  • Toimintatapojen ja menetelmien kehittäminen

Tartu tilaisuuteen kasvavassa, vakavaraisessa ja suomalaisessa perheyhtiössä! Tarjoamme monipuolista työtä kehittyvässä kansainvälisessä toimintaympäristössä. Tukenasi on ammattitaitoinen tiimi, joka on toiminut alan menetelmäpioneerina vuosia. Olisi hienoa saada Sinut mukaan osaavaan porukkaamme!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus ja CV palkkatoivomuksineen viimeistään 28.2.2021. 

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Samu Sundberg, 040 556 1969, samu.sundberg@elomatic.com.