(Poistunut julkaisusta)

Mittausinsinööri Jyväskylän Energialle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Jyväskylän Energia -yhtiöiden perustehtävä on luoda edellytykset asiakkaiden hyvinvoinnille tarjoamalla älykkäitä ratkaisuja energian ja veden tuotantoon, jakeluun ja käyttöön. Jyväskylän Energia -konsernissa työskentelee 230 ammattilaista, ja liikevaihtomme on luokkaa 191 miljoonaa euroa. Jyväskylän Energia Oy:n omistaa Jyväskylän kaupunki. Käy katsomassa lisää: www.jyvaskylanenergia.fi

 

Haluatko olla luomassa uuden ajan energia- ja vesiyhtiötä? Me uskomme, että monimutkaisessa maailmassa voi luoda asiakkaille selkeitä ratkaisuja.


Haemme Jyväskylään

 

MITTAUSINSINÖÖRIÄ

 

Tehtävä on vakituinen. Toimipisteet sijaitsevat Jyväskylässä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adeccon kanssa.

Tehtävän sisältö

Vastaat vesi-, sähkö- ja kaukolämpömittausten laajennus- ja korvausasennusprosessien varmistamisesta ja valvomisesta. Tehtäviisi kuuluvat sähkömittareiden tuottaman tiedon analysointi, korvaus-, ylläpito- ja asennusprosessien valvonta sekä tilaaminen. Osallistut omalta osaltasi urakointisopimusten kilpailutukseen ja mittauslaitteistojen sekä teknologioiden valintaan.

 

Tehtävän pääpaino on mittausten prosessien työturvallisuuden varmistamisessa, tietojen hallinnoinnissa ja kehittämisessä. Toimit sähkömittausten työturvallisuuskoordinaattorina. Työpäiväsi painottuu pääosin toimistolla tapahtuviin työtehtäviin. Tulevaisuudessa fokuksena on lisäksi keskittyminen urakoinnin valvontatyöhön ja asennusten työprosessien varmistamiseen sekä ennakoivaan kunnossapitoon.

 

Odotamme sinulta

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää useamman vuoden työkokemusta sähkön mittaamisesta, sähkömittareista ja mittaustekniikoista sekä sähköturvallisuudesta. Lisäksi edellytämme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta, kuten teknikko tai insinööri.

 

Sinulla on hyvät IT-valmiudet ja opit nopeasti uusien tietojärjestelmien käytön. Käytössämme on muun muassa Empowerin EnerimCIS ja - EDM, Telian KMP asennuksien seurantaan erilaisia karttaohjelmia, kuten Webmap ja UTG, rakennuttamisen järjestelmä Exact, urakoitsija online – tilausjärjestelmä i4u-tuote Solteqilta, sekä erilaiset raportointityökalut sekä muut toimintaan liittyvät järjestelmät.

Arvostamme kokemustasi pitkäjänteisestä ja sitoutuneesta työturvallisuuden kehittämisestä. Sinulla on analyyttinen tapa käsitellä asioita ja nautit tilanteista, joissa pääset käyttämään ongelmanratkaisukykyäsi. Uskallat ajatella uudella tavalla ja sinulla on halua ja kykyä luoda uusia toimintamalleja. Toivomme, että sinulta löytyy kehityshakuista asennetta ja työskentelytapaa: olet aidosti kiinnostunut alasta ja pyrit jatkuvasti ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi.

 

Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden työskennellä kehittyvällä toimialalla, jossa saat vastuullisen ja monipuolisen työnkuvan. Lisäksi voit kouluttautua ja kehittyä työssäsi energia-alan ammattilaisena. Ympärillesi tulet saamaan avoimen ja keskustelevan tiimin sekä esimiehesi tuen ja kannustuksen.

 

Etsimme tekijää, joka haluaa sitoutua pidemmäksi aikaa tähän tehtävään. Yhtiömme tarjoaa kattavat henkilöstöedut muun muassa työterveyteen ja työhyvinvointiin liittyen. Lisäksi meillä on joustava työaika ja mahdollisuus etätöiden tekemiseen sopimuksen mukaan. Palkka on kilpailukykyinen ja määrittyy osaamisesi mukaan.

 

Viimeinen hakupäivä on 28.4.2019. Hae paikkaa rekisteröitymällä käyttäjäksi osoitteessa www.adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa 23.-24.4. Adeccossa Tea Heinola 0400 451 039