(Poistunut julkaisusta)

Mittausinsinöörejä
Posiva Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Haemme Olkiluotoon kahta

MITTAUSINSINÖÖRIÄ

käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoitukseen liittyviin kallioperän tutkimuksiin.

Työssäsi teet kallioperän tutkimuksiin liittyviä mittauksia Olkiluodon maanalaisissa kalliotiloissa ja maanpäällisillä tutkimusalueilla, sekä näistä mittauksista saatavien tulosten raportointia. Tehtäviisi kuuluu myös mittalaitteille tarvittavat kalibroinnit ja huollot sekä näiden dokumentointi. Luonnollisena osana työtehtäviisi sisältyy myös tutkimustiedon hallinnan, mittalaitteiden ja mittausmenetelmien kehitystyöt yhdessä tiimin muiden jäsenten kanssa.

Posivan käyttämässä loppusijoituskonseptissa kallioperällä on iso rooli. Olkiluodon kallioperää on tutkittu jo vuosikymmeniä, mutta sitä tutkitaan yhä tarkemmalla tasolla loppusijoitustilojen rakentamisen edetessä. Näissä tutkimuksissa saatavia tuloksia käytetään loppusijoitustilojen rakentamisen ja suunnittelun lähtötietoina sekä osana loppusijoitustoiminnan pitkäaikaisturvallisuuden osoittamista.

Näiden Posivan hankkeeseen liittyvien tehtävien lisäksi toimenkuvaasi kuuluu myös toimiminen Posiva Solutions Oy:n globaaleissa projekteissa.

Tehtävän menestyksekäs suorittaminen edellyttää insinöörin koulutusta tai vastaavaa sekä kokemusta mittalaitteista. Kokemus ohjelmoinnista ja 3D-suunnittelusta katsotaan eduksi.

Tehtävässä tarvitaan hyvää englannin kielen taitoa, oma-aloitteisuutta, hyviä yhteistyötaitoja sekä matkustusvalmiutta.


Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Tutkimuspäällikkö Jere Lahdenperä, puh. 050 3762 423 tai sähköposti jere.lahdenpera@posiva.fi.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen osoitteessa www.posiva.fi/rekrytointi mieluiten heti, mutta viimeistään 25.8.2019 mennessä.