Mittaushygieenikko
Työterveyslaitos

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2021

Haemme Työturvallisuus-yksikköön Helsinkiin määräaikaiseen työsuhteeseen 

MITTAUSHYGIEENIKKOA

Teemme työpaikkaselvityksiä liittyen kemiallisiin ja fysikaalisiin vaaratekijöihin sekä teollisissa ympäristöissä myös biologisiin tekijöihin. Arvioimme työntekijöiden altistumista työympäristössä ja annamme toimenpide-ehdotuksia altistumisen hallintaan. Mittaushygieenikkona toimit työhygieenikon työparina. Tehtäviisi kuuluu mm.:

  • kemian ja fysiikan mittalaitteiden kalibroinnit ja ylläpito
  • näytteiden kirjaus analyysipalvelun tietojärjestelmään
  • keräinten tilaus ja lähettäminen
  • mittalaitteiden postitukset
  • kemian ja fysiikan mittaukset työpaikoilla sekä muistiinpanot käynniltä

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen tai amk-tason tutkinto (esim. laborantti), hallitset näytteenoton ja mittausten perusteet ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot. Tehtävässä edellytetään B-ajokorttia ja valmiutta matkatyöhön. Mittaukset työpaikoilla tehdään pääosin klo 6 – 21 välillä.

Katsomme eduksesi hyvän kirjallisen esitystaidon (suomi) sekä kokemuksen mittalaiteista ja ilmanäytteiden keräämisestä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn sekä hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Käytössäsi ovat laajat työaikaliukumat (klo 6–21) ja etätyömahdollisuus sekä hyvät työsuhde-edut, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu sekä mahdollisuus käyttää tunti työaikaa viikossa liikuntaan. 

Työsuhteesi on määräaikainen ajalla 1.8.2021 ­- 31.7.2022. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaisesti. Työsuhteessa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Kiinnostuitko? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Täytä hakemuksesi ansioluettelon kera viimeistään 16.5.2021 osoitteessa www.ttl.fi/rekry. 

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotepäällikkö Mauri Mäkelä p. 046 851 2519 tai johtaja Tommi Alanko p. 040 719 2521 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ttl.fi. Tiedustelut puhelimitse Tommille 5.5.2021 klo 14-16 ja 11.5.2021 klo 8-9.30.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot