Mittausharjoittelijoita, Ratapalvelut, Oulu ja Pirkkala
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2020

Haluatko liittyä joukkoomme ylläpitämään huomisen infraa?

Haemme mittausharjoittelijoita ratapalveluiden ratarakentamiseen ja -kunnossapitoon Ouluun ja Pirkkalaan kesäksi 2021.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Mittausharjoittelijana perehdyt työturvallisuuteen, toimintatapoihin, ammattisanastoon ja työtehtäviin. Työsi koostuu monipuolisista tehtävistä, jotka toteutat pääasiassa maastossa. Pääset tekemään erityistä tarkkuutta vaativia ratarakentamisen ja -kunnossapidon mittauksia ja käytät työssäsi päivittäin uusimpia takymetri- ja GNSS-laitteita, alan ammattilaisten opastuksessa. 

Destian harjoittelijana pääset tutustumaan ratarakentamisen ja -kunnossapidon mielenkiintoiseen maailmaan sekä työskentelemään Destian kokeneen työnjohdon ohjauksessa. Työssä saat osallistua monipuolisiin työtehtäviin osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Destialla sinua odottaa myös nuorekas ja rento työporukka, jonka kanssa on mukava tehdä töitä! 

Työt alkavat toukokuussa ja kestävät elokuun loppuun asti. Työt on sovittaessa mahdollista aloittaa jo aiemminkin. Toimipisteesi sijaitsee Oulussa tai Pirkkalassa.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen

Odotamme sinulta käynnissä olevia maanmittausinsinööri- tai kartoittajaopintoja. Työ on liikkuvaa ja edellyttää B-ajokorttia sekä matkustusvalmiutta, sillä työkohteet sijaitsevat ympäri Suomen rataverkkoa. Pätevyydet, kuten työturvallisuuskortti, hätä-EA tai ratatyöturvallisuuskortti katsotaan eduksi, mutta eivät ole pakollisia ja työnantaja järjestää sinulle tarvittaessa pakolliset pätevyyskurssit. Vaikka työssä sinun ei tarvitse olla yksin, odotamme sinulta kuitenkin itsenäistä ja proaktiivista työotetta. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antavat mittausvastaava Juha Martikainen, 040 757 2611 tai juha.martikainen@destia.fi (1.-16.12. ja 18.1.-19.2.) sekä mittauspäällikkö Antti Ranua, 040 555 7822 tai antti.ranua@destia.fi (28.12-8.1.).

Hakeminen

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

  • Lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta-, ja hammashoitoetu (epassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Ota yhteyttä:

Sijainti: Oulu, Pirkkala

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1404310
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu, Pirkkala