Mittausharjoittelija, pääkaupunkiseudun infrarakentamisen mittaukset
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.12.2021

Haluatko liittyä joukkoomme suunnittelemaan huomisen infraa?

Haemme mittausalan harjoittelijaa maa- ja kalliopalveluihin pääkaupunkiseudun alueelle kesäksi 2022.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Mittausalan harjoittelijana tutustut infrarakentamisen mittauksiin, työkoneautomaatioon ja dronen käyttämiseen sekä perehdyt työturvallisuuteen, toimintatapoihin, ammattisanastoon ja työtehtäviin infran ammattilaisten tukemana. Työskentelet Destiassa joko kokeneen mittauspäällikön tai automaatio-operaattorin ohjauksessa pääasiassa Kalasatamasta-Pasilaan raitiotie -allianssilla. Osaamistasosta riippuen on mahdollista työllistyä tilapäisesti myös muilla Destian pääkaupunkiseudun hankkeilla.

Harjoittelun aikana pääset työmaiden antamien mahdollisuuksien mukaan osallistumaan mallipohjaiseen rakentamiseen, koneohjauksen ratkaisuihin, dronen lennättämiseen sekä perinteisiin takymetri- ja gps -mittauksiin. Projekteillamme on käytössä alan uusimmat innovaatiot infrarakentamisessa. Työyhteisössä jokaisen työpanosta arvostetaan – meillä ihmiset viihtyvät ja pääsevät vaikuttamaan. Meillä tehdään töitä rehdisti, rohkeasti ja taidolla. Tehtävässä pääset tutustumaan vaativaan kaupunkirakentamiseen ja työskentelemään mukavassa työyhteisössä.

Työt ajoittuvat kesäkuukausille. Toimipisteesi sijaitsee pääkaupunkiseudulla. 

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen

Arvostamme sitkeyttä ja innostusta tämän kaltaiseen työhön sekä vastuuntuntoisuutta ja oma-aloitteisuutta. Työ on liikkuvaa, joten ajokortti on edellytys ja oman auton käyttömahdollisuus tarvittaessa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa mielellään mittauspäällikkö Sonja Kukkonen, 040 522 5110 (10.1. alkaen ti-to 14-16) tai sonja.kukkonen@destia.fi.

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

Työn vastapainoksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

  • lounasetu
  • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
  • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
  • lomaosaketarjonta
  • sairastuneen lapsen hoitopalvelut
Sijainti: Helsinki

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot