Mittausasiantuntija
Helen Sähköverkko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA!

Me Helen Sähköverkossa varmistamme sujuvan arjen helsinkiläisille. Sähköverkkomme on Euroopan luotettavin: helsinkiläinen kokee puolen tunnin sähkökatkon keskimäärin vain joka kymmenes vuosi. Ylläpidämme ja kehitämme Helsingin lähes 6 200 km laajuista sähköverkkoa tehokkaasti. Kuulumme jokaisen helsinkiläisen elämään, ja olemme hyvä naapuri. Helen Sähköverkko on osa Helen-konsernia, joka on yksi Suomen suurimmista energiayrityksistä. Liity asiantuntevaan joukkoomme ja yhdistetään voimat!


Etsimme nyt ratkaisukykyistä ja kehittämishaluista mittausasiantuntijaa tuottamaan erinomaista palvelukokemusta helsinkiläisille asiakkaillemme. Toimit tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa, pääset kehittämään sähköenergiamittareiden asennusprosessia ja osallistumaan mittauspalveluun liittyvien kumppanuuksien hallintaan. Tulet myös keskeisesti vaikuttamaan lähivuosina käynnistyvien mittariuusintaprojektien valmisteluun ja toteutukseen. 

Tehtävässä vastaat kumppaneidemme toteuttamien sähkömittariasennusten kokonaisuudesta ja sen aktiivisesta kehittämisestä, mittauksiin liittyvistä selvitystehtävistä sekä mittausratkaisuiden teknisen tarkoituksenmukaisuuden varmistamisesta. Tärkeässä osassa on yhteydenpito sidosryhmien kanssa, joten olethan yhteistyön mestari!

Edellytämme, että sinulla on kiinnostusta ja aitoa intoa työskennellä asiakkaiden kanssa, kehityshalukkuutta ja oma-aloitteisuutta sekä kokemusta sähkömittauksista ja mittareiden asennusprosessista. Olet oikea henkilö meille työkaveriksi, mikäli omaat vahvat tiimityö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä aloitteellisen ja päämäärätietoisen työskentelyotteen. Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva tekninen tutkinto tai ammatillinen pätevyys sekä sujuva suomen kielen taito.

Toivomme sinusta meille liiketoimintalähtöistä, yhteistyötaitoista, kehityshaluista sekä kunnianhimoista kollegaa. Takaamme sinulle innostavan päämäärän ja mielenkiintoisen roolin mukavassa ja asiantuntevassa porukassa, hyvät kehittymismahdollisuudet ja työsuhde-edut. Tehtävä on vakituinen ja työpiste sijaitsee Helsingissä Käpylässä.


Kiinnostuitko? Hae tehtävää sähköisesti viimeistään sunnuntaina 1.3.2020.

Lisätietoa tehtävästä saat Mittauspäällikkö Mika Nousiaiselta, p. 050 364 1852.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1339442
  • Tehtäväalue: Tekniikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.3.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Mika Nousiainen (mika.nousiainen (a) helen.fi)
  • Puhelin: 050 364 1852
  • Sijainti: Helsinki