(Poistunut julkaisusta)

Mittausasiantuntija akkreditoituun kalibrointilaboratorioon
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2020

Haemme teknistä asiantuntijaa (suurevastaavaa) tai mittausasiantuntijaa Vantaan kalibrointilaboratorioon vahvistamaan noin kymmenen hengen kalibrointitiimiämme. Akkreditointimme kattaa lämpötilan, paineen, sähkön (taajuuden, aikavälin) ja pituuden suureet. 

Mittausasiantuntijana toimit sähkön ja paineen kalibroijana, joten sinulla on jo riittävät tiedot ja taidot monenlaisista mittaus- ja kalibrointimenetelmistä tai haluat oppia alan ammattilaiseksi. Teknisenä asiantuntijana sinulla on jo enemmän kokemusta mittausten hallinnasta ja mittausprosessien kehittämisestä sekä mittausepävarmuuksien laskennasta. Eduksi luemme myös kokemuksen muiden suureiden kalibroinneista.

Sinulla on teknisen alan koulutus (esim. sähkö- tai automaatioalan asentaja, teknikko tai insinööri) sekä työkokemusta esimerkiksi kalibroinneista, laitteiden kunnossapidosta tai huollosta. Arvostamme kokemusta mittausepävarmuuksien laskennasta, alan laitetuntemusta, kokemusta kenttätyöstä sekä asiakasrajapinnassa toimimisesta. Voit olla alan kokenut ammattilainen tai uusi kyky, jolla on vahva motivaatio kehittyä kalibrointien ammattilaiseksi. Toimintatavoiltasi olet asiakaslähtöinen ja kehittymishaluinen tiimipelaaja, joka vie sovitut asiat loppuun asti. Aktiivinen ote asiakastyössä on sinulle luontaista ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Palveluhenkisyys sekä aktiivinen, tehokas ja itsenäinen työote ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia. Lisäksi arvostamme joustavuutta ja vastuullisuutta sekä hyviä it-taitoja. Työssäsi tarvitset hyvää suomen kielen taitoa ja riittävää teknisen englannin tekstitaitoa sekä matkustusvalmiutta Suomessa.

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja vastuullisen työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.kiwa.com/fi/fi/kiwassa-tyossa/tyopaikat/ viimeistään 13.12.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa laboratoriopäällikkö Miia Kettunen, p. 040 5349 706, tai etunimi.sukunimi@kiwa.com.