(Poistunut julkaisusta)

Mittausasiantuntija akkreditoituun kalibrointilaboratorioon
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Haemme mittausasiantuntijaa Rauman kalibrointilaboratorioon vahvistamaan kalibrointitiimiämme. Akkreditointimme kattaa lämpötilan, paineen, sähkön (taajuuden, aikavälin) ja pituuden suureet.  

Mittausasiantuntijana toimit erilaisten pituuden mittalaitteiden ja paineen kalibroijana, joten sinulla on jo riittävät tiedot ja taidot monenlaisista mittaus- ja kalibrointimenetelmistä tai haluat oppia alan ammattilaiseksi. Eduksi luemme myös kokemuksen muiden suureiden kalibroinneista.

Sinulla on teknisen alan koulutus sekä useamman vuoden työkokemus esimerkiksi konepajateollisuudesta tai laitteiden kunnossapidosta ja huollosta. Arvostamme alan laitetuntemusta ja kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta. Voit olla alan kokenut ammattilainen tai uusi kyky, jolla on vahva motivaatio kehittyä kalibrointien ammattilaiseksi. Toimintatavoiltasi olet asiakaslähtöinen ja kehittymishaluinen tiimipelaaja, joka vie sovitut asiat loppuun asti. Aktiivinen ote asiakastyössä on sinulle luontaista ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Palveluhenkisyys sekä aktiivinen, tehokas ja itsenäinen työote ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia. Lisäksi arvostamme tarkkuutta, pitkäjänteisyyttä ja vastuullisuutta sekä hyviä it-taitoja. Työssäsi tarvitset hyvää suomen kielen taitoa ja riittävää teknisen englannin tekstitaitoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja vastuullisen työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.inspecta.fi/rekrytointi viimeistään 29.10.2018.