(Poistunut julkaisusta)

Mittaus- ja testaustekniikan tuotepäällikkö
YTM-Industrial Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019

Teollisuus kehittyy tällä hetkellä hurjaa vauhtia uusien teknologioiden kuten esineiden internetin, lisätyn todellisuuden ja entistä kehittyneempien automaatioratkaisujen ansiosta. Mikäli olet kiinnostunut teollisuuden kehittymisestä, omaat teknillisen koulutuksen, tunnet teollisuuden keskeiset toimijat, pidät muiden auttamisesta ja ongelmanratkaisusta sekä olet myyntihenkinen, niin meillä on erittäin kiinnostava tehtävä tarjolla.

YTM Industrial etsii uutta tuotepäällikköä heidän mittaustekniikan tiimiin. Tuotepäällikkönä vastuullasi on myydä teollisuuden yrityksille heidän tarpeisiin parhaiten sopivia mittalaiteratkaisuja sekä palvella asiakkaita mittaustekniikkaan liittyvissä kysymyksissä koko Suomen alueella. Vastuullasi on mittaustekniikan ratkaisumyynti, tekninen tuki ja neuvonta sekä aktiivisesti etsiä uusia tuotteita ja ratkaisuja tuoteportfolioosi.

Mittaustekniikan tuotteet pitävät sisällään luotettavien ja kansainvälisesti arvostettujen valmistajien mittaus- ja testauslaitteita. Tuotteisiin voit halutessasi tutustua tästä linkistä https://www.ytm.fi/tuotteet/mittaus-testaus-ja-tyoturvallisuus/

Etsimme tehtävään henkilöä, joka pystyy selvittämään asiakkaan tarpeet sekä tarjoamaan heille parhaat mahdolliset ratkaisukokonaisuudet YTM:n tuotteiden joukosta ja tarvittaessa etsimään kokonaan uusia ratkaisuja. Tuotepäällikön tulee kyetä auttamaan tarvittaessa teknisissä ongelmatilanteissa sekä olla tiiviissä yhteistyössä päämiesten ja asiakkaiden välillä.

Työn luonteen vuoksi edellytämme hakijalta perustuntemusta mittaus- ja testauslaitteista, myyntihenkisyyttä, laajojen kokonaisuuksien ymmärrystä sekä uusien teknologioiden tuntemusta. Työalueena on koko Suomi, joten edellytämme myös matkustusvalmiutta. Työssä käytetään päivittäin englantia, joten englannin kielen tulee sujua hyvin.

Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi vastavalmistuneelle tai jo hieman työkokemusta omaavalle ammattikorkeakoulutaustaiselle insinöörille, joka on koulutuksensa aikana tutustunut erilaisiin teollisuuden tulevaisuuden ilmiöihin, mittalaitteisiin ja testereihin tai esimerkiksi automaatioasentajalle, joka on työssään jo tutustunut tässä tehtävässä myytäviin laitteisiin ja haluaa siirtyä asennustehtävistä myynnillisempään rooliin.

Tässä on loistava tilaisuus, jollekin tulevaisuuden tuotepäällikölle päästä osaksi teollisuuden murrosta, vakituiseen työsuhteeseen yritykseen, joka aidosti välittää henkilöstöstään. YTM Industrialilla viihdytään, josta kertoo hyvin henkilöstön pitkät työsuhteet. Viihtymisestä huolen pitää yhteiset liikunnalliset harrastukset, kattava työterveydenhuolto sekä iloinen ja toisia kunnioittava työympäristö, jossa viihtymisen lomassa pääsee näkemään läpileikkauksen Suomalaisista teollisuusyrityksistä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemuksesi mahdollisimman pian tulemaan! Hakuaika päättyy 22.9. mutta haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja voitte kysyä Adeccon HR konsultti Tomi Kolulta laittamalla sähköpostia osoitteeseen tomi.kolu@adecco.fi tai soittamalla numeroon 040 640 3118.