Mittaus-/automaatioharjoittelija, Jyväskylän Vt4 -projekti
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2020

Haluatko liittyä joukkoomme luomaan huomisen infraa?

Haemme mittaus-/automaatio-operaattoriharjoittelijaa Vt4 Kirri-Tikkakoski -projektille Jyväskylään kesäksi 2021.  

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Mittaus-/automaatio-operaattoriharjoittelijana tutustut infrarakentamisen mittauksiin ja työkoneautomaatioon. Perehdyt myös työturvallisuuteen, toimintatapoihin, ammattisanastoon ja työtehtäviin infran ammatilaisten tukemana. Pääset työskentelemään Destian kokeneen automaatio-operaattorin ohjauksessa.

Projekteillamme on käytössä alan uusimmat innovaatiot infrarakentamisessa, joten pääset kokeilemaan alan uusimpia innovaatioita arjen tekemisessä. Harjoittelun aikana pääset myös osallistumaan mallipohjaiseen rakentamiseen ja erityisesti koneohjauksen ratkaisuihin.

Destialla sinua odottaa myös välittävä ja kannustava työilmapiiri, jossa työkaverit pystyvät tukemaan sinua ja töitä tehdään rehdillä sekä positiivisella meiningillä. Tyot alkavat toukokuussa ja kestää noin neljä kuukautta.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen

Etsimme ensisijaisesti 1-4 vuosikurssin AMK-insinööriopiskelijoita, mutta kiinnostus aiheeseen on kuitenkin tärkeintä. Katsomme aiemman mittauskokemuksen, 3D-Win ohjelman perusteiden hallinnan sekä tieturva- ja työturvallisuuskorttipätevyydet eduksi. Työ on myös liikkuvaa, joten katsomme myös B-ajokortin sekä oman auton käyttömahdollisuuden eduksi.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa mittausvastaava Markku Palkama, markku.palkama@destia.fi tai 050 570 3706.

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

Työn vastapainoksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

 • lounasetu
 • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
 • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
 • lomaosaketarjonta
 • sairastuneen lapsen hoitopalvelut

Ota yhteyttä:

Sijainti: Jyväskylä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1404437
 • Tehtäväalue: Rakennusala
 • Työsuhde: Kesätyö
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Jyväskylä