(Poistunut julkaisusta)

Mittatarkastaja/mittausinsinööri
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

MITTATARKASTAJAA/MITTAUSINSINÖÖRIÄ


Tehtäviisi kuuluu

Mittatarkastajana/Mittausinsinöörinä suoritat mittauksia laivan eri rakenteisiin, analysoit mittaustuloksia päätteellä ja tarvittaessa olet yhteydessä tuotannon työnjohdon kanssa mahdollisista korjaustarpeista.

Teet työtäsi mittaparin kanssa nykyaikaisella teollisuus-mittauslaitteistolla ja analysointiohjelmistolla. Mahdollisesti voit tehdä myös laserkeilauksia ja pistepilvien analysointia.


Toivomme hakijalta

Voit olla koulutukseltasi esimerkiksi kartoittaja, maanmittausteknikko tai insinööri tai sinulla on muuten vahva osaaminen teollisuusmittauksesta. 

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja suomen lisäksi kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä.

Hallitset MS-Office ja AutoCAD-ohjelmat. Spatial Analyzer, Geomagic ja Leica Cyclone -ohjelmistojen käyttökokemus katsotaan eduksi.

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Jan-Erik Hellsberg
Mittausinsinööri, Welding Technology & QA/QC
+358504008457
jan-erik.hellsberg@meyerturku.fi