(Poistunut julkaisusta)

Mittatarkastaja
Karhula Foundry

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018

Barona hakee Karhulan Valimolle Mittatarkastajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Sulzer Pumps ilmoitti joulukuussa 2015 sulkevansa valimon. Syyskuussa 2016 valimo- ja konepajateollisuuden ammattilaiset Pekka Kemppainen, Ilkka Hakala ja Jyrki Laitinen ostivat valimon.

Uusi yhtiö Karhulan Valimo Oy työllisti heti 54 henkeä ja myöhemmin on palkattu 20 entistä valimotyöntekijää ja toimihenkilöä takaisin. Lisäksi 2017-2018 uusia työntekijöitä on palkattu noin 20. Tilauskannan edelleen kasvaessa Karhulan Valimo hakee Mittatarkastajaa kappaleiden lopputarkistuksiin.

Mittaukset tehdään käsin ja työ vaatii tarkkuutta sekä piirustusten lukutaitoa. Mittatarkastajan vastuun lisäksi tehtävä sisältää muita tuotannon loppupään tehtäviä kuten kappaleiden oikomista ja lähettämistä asiakkaille. Lisäksi sinulla on mahdollisuus oppia ja ottaa vastuuta myös muista tuotantoon liittyvistä tehtävistä.

Hyvän pohjan tehtävässä menestymiselle antaa esim. muutaman vuoden kokemus koneistajan tehtävistä. Jos olet tarkka, oppimishalukas ja halukas ottamaan vastuuta, niin saatat olla hakemamme henkilö. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä teollisuuden ammattilaiseksi ja mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Haethan paikkaa heti koska ne täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Katri Hyppänen p. 050 439 9785 arkisin klo 8-16.