(Poistunut julkaisusta)

Mittamies
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2018

Mittamies asiakasyritykselle hakusessa Tampereen seudulle, myös lähikunnissa voi olla työmaita. Toimenkuvanasi tulee olemaan olla työmailla niiden alusta loppuun asti. Asiakasyritys hankkii sinulle laitteet mitä olet tottunut/osaat käyttää. Tämä työ tulee olemaan vakituinen kun sopiva tekijä löytyy.

Jos koet että tässä on etsimäsi paikka, laita hakemusta linkistä tai vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä sähköpostitse saara.antila@varvaamo.fi tai soita 0400 321 504. Jutellaan minkälaista kokemusta jo omaat ja minkälaisen työmiehen - tai naisen - yritys sinusta saisi!

Värväämö on uudentyyppinen rakennusalan henkilöstötalo. Toimimme mahdollisimman paljon työntekijän näkökulmasta. Teemme sekä suorarekrytointia että henkilöstövuokrausta. Värväämöllä toiminta on mietitty niin että työntekijämme olisivat mahdollisimman tyytyväisiä työoloihin ja siihen miten häntä kohdellaan. Toimimme rakennusalan Tes:in mukaisesti ja työntekijämme saavat asianmukaisen palkan ja hänelle kuuluvat korvaukset. Myöskin työntekijämme saavat heti käyttöönsä työterveyspalvelut, laadukkaat työvaatteet, kertyvän lounassetelibonuksen ja hän on tervetullut mukaamme aktiviteetteihin ja liikuntaharrastuksiin mitä olemme täällä laittaneet toimimaan. Lue lisää https://www.varvaamo.fi/

 

Tampere, Nokia, Pirkkala, Lempäälä, Akaa, Valkeakoski, Kangasala, Orivesi