(Poistunut julkaisusta)

Mittamies rakennusalalle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajakseksi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme nyt ammattitaitoista mittamiestä asiakasyrityksellemme.

Työssäsi tulet työskentelemään itsenäisesti ja vastuullisesti uudisrakentamisen työkohteissa. Kohteet sijaitsevat Pääkaupunkiseudulla ja työtehtäviisi kuuluu talonrakennusmittaukset.

Hakemamme työntekijä tietää laadukkaan työn arvon ja toimii sen mukaisesti. Toivomme hakijalta tiimityötaitoja, luotettavuutta ja kokemusta vastaavista työtehtävistä. Palkkauksen edellytyksenä on ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan sekä ammattitaitoisen työporukan. Työ on kokoaikaista sekä hyvälle tekijälle luvassa vakinainen työsuhde.

Löytyykö sinulta kokemusta mittamiehen työtehtävistä? Lähetä hakemus välittömästi, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Lisätiedot tarvittaessa: Katja Metsäkylä p. 040 646 2426