(Poistunut julkaisusta)

Mittamies, Pirkanmaa
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme isolle ja maineikkaalle asiakasyrityksellemme mittamiestä. Työkohteet sijaitsevat Pirkanmaalla.


Mittamiehenä toimit osana elementtirakennusryhmää. Työtehtävään kuuluu kaikki tarvittavat mittauksiin liittyvät työt työkohteissa ja muutoksien kirjaus. Hyvä kuvienlukutaito onkin tässä tehtävässä ehdoton edellytys, samoin kuin hyvät vuorovaikutustaidot sekä paineensietokyky.

Edellytämme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mielellään jo useamman vuoden ajalta.

Tehtävä on kokoaikainen ja pitkäaikainen, aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksen kautta, jonka jälkeen olisi tarkoitus rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Vaihtoehtoisesti voit hakea työpaikkaa lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen jukka.lankinen@nordic.fi.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla p. 0504090228 / Jukka Lankinen.

Aloitamme haastattelut pikaisella aikataululla, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.