(Poistunut julkaisusta)

Mittaajia, rakennus - ja maarakentaminen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2020

Motivoidutko työssäsi kättesi jäljestä ja liikkuvasta työstä? Työskenteletkö mieluiten raikkaassa ulkoilmassa savon upean luonnon ympäröimänä? Siinä tapauksessa jatka lukemista, voit olla etsimämme henkilö - tervetuloa Personalhusetille!

Etsimme nyt nimittäin pikaisella aikataululla MITTAAJIA rakennus - ja maarakentamisen pariin Kuopion alueelle.

Työtehtävät sisältävät pääsääntöisesti merkintä ja asennusmittauksia isommissa rakennus - ja maarakennuskohteissa sekä osaamisen mukaan 3 D - suunnittelua. 

Odotamme jo kokemusta mittaajan tehtävistä ja eduksi katsotaan koulutus, joka tukee kyseistä työtehtävää. Tärkeintä on asenteesi ja halua kehittyä ja kehittää omaa ammattitaitoaan. Työaika on klo 8-16, ma -pe. Työ suoritetaan pitkälti työparin kanssa yrityksen ajoneuvoa käyttäen ja lähtö tapahtuu päivän kierrokselle yrityksen toimipisteeltä. Tehtäviin perehdytetään huolella ja tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus lunastaa itsellesi vakituinen työ vakaalta ja hyvältä työnantajalta. 

Tunnistitko itsesi tehtävän kuvauksesta? Hae paikkaa jo tänään oheisen linkin kautta tai liitä jo luotu profiili haun alle. Huomioithan, että olemme hakijoihin yhteydessä jo haun aikana ja tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedusteluissa ota yhteyttä Miia, p. 0503623984 tai miia.tarvainen@personalhuset.fi

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä