(Poistunut julkaisusta)

Mittaaja
Ramboll Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.12.2019

Tule tekemään kesäduunia, joka vie kestävästi kohti huomista! Hae meille mittaajaksi ensi kesäksi. Olemme iloisia, jos tuot mukanasi energiaa, huumorintajua ja nälkää.


Inviting bright minds
Haluatko laajentaa osaamistasi ja kehittyä asiantuntijana avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä? Teemme työtämme, jotta ympäristö ja ihmiset kukoistavat. Inspiroivat hankkeemme ja innovatiiviset ratkaisumme vievät alaamme eteenpäin. Rambollaisena teet työtäsi kansainvälisessä yrityksessä, joka on laajentunut menestyksekkäästi perustamisesta 1945 alkaen. Yhdessä viemme kehitystä eteenpäin ja vaikutamme yhteiskunnan, yritysten ja ihmisten arkeen sekä Suomessa että eri puolilla maailmaa.


Tervetuloa Road Survey Technology -osaajien joukkoon

Haemme MacGyveria Road Survey Technology - yksikköömme Espooseen tai Ouluun. Yksikkömme tuottaa erilaisia tietoja liikenneväylien palvelutasosta ja – kunnosta. Tärkeimmät tehtäväsi ovat mittaaminen laserautolla sekä mittaustulosten jatkojalostus/analysointi yhdessä muitten yksikössä maastossa olevien kanssa. Lisäksi tehtäviisi voi esimerkiksi kuulua tietopalvelumme kehitys tai korjausvelkalaskelmia, tehtäviä on monipuolisesti. Yksikkömme hankkeet ovat pääasiassa kaupunkien, ELY-keskuksien ja Väyläviraston eri mittaus- sekä asiantuntijatehtäviä. Tiestömittaus -yksikössämme pääset kokemaan lasermittauksia ja asiantuntijatehtäviä laidasta laitaan – pienistä paikallisista projekteista aina valtakunnan kärkihankkeisiin asti.


Rambollissa yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Meillä pääset tekemään kunnon töitä, kehittämään osaamistasi ja oppimaan kokeneilta kollegoiltasi. Aiemmat kesätyöntekijät ovat olleet hyvin tyytyväisiä kokemukseensa. Ramboll Finland valittiin Vastuullinen kesäduuni-tutkimuksessa Suomen yhdeksänneksi parhaimmaksi kesätyöpaikaksi 2019.


Millaista henkilöä etsimme
Toivomme, että kesätyöntekijöistämme kasvaa meidän tulevaisuuden kollegoita, asiantuntijoita ja projektipäälliköitä. Tämän kesätyöpaikan osalta odotamme sinulta soveltuvan aloitetun koulutuksen esim. DI, RI tai Ins. AMK. Mutta tärkeintä on että sinulla on tekninen kiinnostus ja lisäksi kyky työskennellä sekä itsenäisesti että osana tiimiä. XLSX, SQL, GPS, lyhenteet eivät ole sinulle vieraita. Positiivinen asenne on yksi parhaista puolistasi. Sinulla on aktiivinen ote työhön, olet kiinnostunut tekniikasta ja haluat kehittää itseäsi ja pidät haasteista. Pystyt kantamaan vastuun omasta panoksestasi ja työskentelemään myös paineen alla. Sinulla on ajokortti (B-luokka),  etkä pelkää matkustamista (ainakaan Pohjoismaissa). Ruotsin kielen taito nähdään positiivisena asiana, Englannin kieli sinulla on sujuva.


Ramboll Suomessa
Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteinen yhtiömme toimii Suomessa maanlaajuisesti 2400 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Kutsumme sinut tekemään kestävää tulevaisuutta kanssamme avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä.


Kuinka haet tehtävää
Jätä hakemuksesi linkin kautta. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi ja kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan kesätyöt. Saatamme haastatella hakijoita jo hakuaikana, joten älä odota turhaan hakemuksesi kanssa, kannattaa hakea jo tänään! Mutta jätäthän hakemuksen kuitenkin viimeistään 16.2.2020.

Jos joku asia jäi mietityttämään, lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Mikael Sulonen puh. 0404865995.