(Poistunut julkaisusta)

Mittaaja
Veljekset Kellola Oy/Go On Raahe

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2018
Veljekset Kellola Oy on vuonna 1998 perustettu maanrakennusalan yritys. Yritys tarjoaa ammattitaitoista palvelua pääsääntöisesti Raahen seudulla, mutta tarvittaessa Veljekset Kellola palvelee ympäri Suomen. Koulutettu henkilökunta ja laaja alihankkija-verkosto varmistaa riittävän kapasiteetin suurienkin projektien hoitamiseen. Toiminnan kasvaessa ammattilaisjoukko kaipaa nyt vahvistusta monipuolisiin projektien toteuttamiseen.

Haemme suorarekrytointina Veljekset Kellola Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen MITTAAJAA maastonmittaustehtäviin. Työtehtäviisi kuuluu maastomittauksen lisäksi mittausaineiston käsittely, As Built -kuvien laatiminen ja koneohjausmallien suunnittelu. Edellytämme hakijalta kokemusta 3D WIN -ohjelmistosta ja Trimble -mittalaitteista, tehtävään soveltuvaa työkokemusta ja koulutusta sekä englannin kielen taitoa. Työskentelyasenteesi on oma-aloitteinen ja teet työtäsi vastuullisesti.

Lähetä hakemus palkkatoiveineen mahdollisimman pian, koska paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä. Rekrytointia hoitaa Go On Raahesta Anna Koskela, puh. 044 3700 009, anna.koskela@go-on.fi

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan.
Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan, etkä tule taklatuksi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstö-vuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).

Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.