(Poistunut julkaisusta)

#mimmitkoodaa -verkkokoulutuksesta IT-alalle
Saranen Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2020

Oletko kiinnostunut koodauksesta, mutta sopivaa saumaa opiskelulle ei ole löytynyt? Oletko etsinyt tapaa päästä alkuun tai nostaa nykyistä osaamistasi uudelle tasolle? Verkkokoulutuksena järjestettävä Mimmit Koodaa Bootcamp auttaa sinua kehittymään web-ohjelmoinnin osaajaksi ja työllistymään alalle, jossa tekemistä riittää. Nyt, jos joskus, on oikea aika oppia lisää koodauksesta! 

Suosittu Mimmit koodaa -ohjelma laajenee uuteen Bootcamp-koulutukseen, auttaen sinua kasvattamaan tuoretta osaamista taskuusi, sekä löytämään oman roolisi tulevaisuuden alalta. Useat yhteistyöyrityksemme etsivät uusia tekijöitä erilaisiin web-ohjelmistokehityksen rooleihin – koulutusohjelma onkin erinomainen väylä viedä taitosi alalle, kokemuksestasi riippumatta!  

13 päivän mittainen Mimmit koodaa Bootcamp järjestetään verkkokoulutuksena yhteistyössä Sarasen, ELY-keskuksen, TE-palveluiden sekä Ohjelmisto ja eBusiness ry:n kanssa. 

Aloittelija tai konkari – uramahdollisuuksia monille eri taustoille 

Koulutus soveltuu niin alaan tutustuville mimmeille, kokeneemmille koodareille, kuin myös alanvaihtoa pohtiville ammattilaisille. Sinulla ei siis välttämättä tarvitse olla aiempaa työkokemusta tai tutkintoa alalta. Tärkeintä on kiinnostuksesi aiheeseen ja motivaatiosi kehittyä ohjelmistokehityksen osaajaksi. Arvostamme etenkin, jos sinulla on kertynyt osaamista IT- tai ohjelmistoalalta työkokemuksen, opiskelun tai muiden projektien kautta. Vaihtoehtoisesti osaamisesi voi myös perustua mm. aiempiin Mimmit koodaa -ohjelman koulutuksiin tai vapaa-ajalla tehtyyn itseopiskeluun. 

Etsimme sinua, jos tunnistat itsesi joistakin näistä piirteistä: 

 • Sinulla on aito kiinnostus ja motivaatio ohjelmointia kohtaan 

 • Olet luontainen ongelmanratkaisija 

 • Sinulla on aiempaa ymmärrystä ohjelmoinnista esimerkiksi omien koodausprojektien, nettisivujen, opiskeluiden tai muun harrastuneisuuden kautta 

 • Et vierasta uusia innovaatioita ja haluat kehittyä alan aallolla mukana 

 • Sinulla on IT-alaan liittyvä alempi tai ylempi korkeakoulututkinto tai muu soveltuva koulutus (esim. IT-tradenomi, insinööri, tradenomi, KTM, datanomi tai merkonomitutkinto) 

 • Sinulla on hyvä matemaattis-looginen päättelykyky 

Koulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. 

Bootcampista valmiudet koodariuralle – monta hyvää syytä hakea 

 • Maksuttoman verkkokoulutuksen kautta koodauksen makuun. Bootcampin tavoitteena on kannustaa uusia osaajia kouluttautumaan IT-alalle. Valtakunnallinen koulutus järjestetään verkossa ja opiskelu onnistuu kätevästi vaikka kotisohvaltasi. 

 • Saat uusia oppeja taskuusi. Saat laadukasta asiantuntijakoulutusta web-ohjelmistokehityksestä ja pääset osoittamaan yrityksille oppimiskykysi ja innokkuutesi konkreettisen demon avulla. Käytännönläheisen koulutuksen kautta uudet tiedot ja taidot ovat tehokkaasti siirrettävissä tuleviin työprojekteihin. 

 • Alalla riittää tekemistä. Ohjelmistoalan osaaminen on tulevaisuuden työelämässä entistä kysytympi taito ja uusista osaajista on nopeasti kehittyvillä markkinoilla kasvava tarve. Työllistymisnäkyvät ovat erinomaiset ja ohjelma avaa ovia monenlaisille urapoluille. 

 • Bootcampista eväät työllistymiseen. Bootcampin jälkeen sinulla on loistavat mahdollisuudet päästä mukaan lokakuussa alkavaan Mimmit koodaa -RekryKoulutukseen, minkä tavoitteena on löytää osallistujille vakituinen työsuhde yhteistyöyrityksestä 6 kk ohjelman päätteeksi. 

Koulutuksiemme avulla sinulla on erinomainen mahdollisuus työllistyä alalle, jossa tekemistä riittää. RekryKoulutuksen kautta rekrytoivat yritykset haluavat työllistää motivoituneita, sitoutuneita ja uuden oppimisesta innostuvia hakijoita – Mimmit koodaa Bootcamp onkin oiva mahdollisuus osoittaa taitosi ohjelmassa luodun demon avulla ja lunastaa uusi työpaikka itsellesi. Voit tutustua lisää Mimmit koodaa Bootcamp -kokonaisuuteen ja koulutussisältöihin koulutusjärjestäjä Sarasen nettisivulla. 

Hae mukaan heti! 

 1. Täytä TE:n hakulomake  

Löydät Code Bootcamp -työvoimakoulutuksen koulutusnumerolla: 694079. Esivalinta koulutukseen tehdään tämän TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.  

 

 1. Täytä Sarasen osaamisprofiili.  

Tämä profiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan.  

Hakujakso päättyy 2.9.2020. TE-toimiston hakemus ja Sarasen osaamisprofiili kannattaa tehdä pikaisesti – haku on jo käynnissä ja käsittelemme hakemuksia paraikaa! 

Kiinnostuitko ohjelmasta tai heräsikö sinulle lisäkysymyksiä?  

Löydät lisää tietoa ohjelmasta Sarasen nettisivuilla. Voit halutessasi kysyä lisätietoja myös ohjelman yhteyshenkilöltä, Kasper Kuuselalta.  

Kasper Kuusela, Saranen Consulting, tiistaisin klo 14–15 tai torstaisin klo 13–14. Kasperin tavoitat p. 050 313 5665 tai kasper.kuusela@saranen.fi