Mill Director
UPM

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2021

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme nyt tehtaanjohtajaa UPM Plywoodin Pelloksen vaneritehtaille Mikkeliin vakituiseen työsuhteeseen.

Mitä teet

Tehtäväsi on vastata Pelloksen vaneritehtaiden kokonaisvaltaisesta johtamisesta ja kehittämisestä yhtiön asettamien turvallisuus-, tuotanto-, laatu-, kustannus-, henkilöstö- ja asiakkuustavoitteiden mukaisesti. Tehtaanjohtajana varmistat, että UPM Plywoodin strategia jalkautetaan yksikkötasolle ja sen mukaiset toimenpiteet etenevät sovitusti. Organisaatiosi koostuu osaavista ammattilaisista, joiden valmentaminen ja kehittäminen on luontainen osa toimintatapaasi. Paikallinen sopiminen on sinulle luontaista. Haluat aktiivisesti ymmärtää asiakkaiden tarpeet ja mitä niiden tyydyttäminen tarkoittaa tuotannolle.

Toimit tiiviissä yhteistyössä UPM Plywoodin muiden tehtaiden, tukifunktioiden, myyntiverkoston, asiakkaiden, raaka-aine- ja tarviketoimittajien sekä palveluiden tuottajien kanssa. UPM:n sisäisten sekä ulkoisten sidosryhmien kanssa työskentely kuuluu myös vastuullesi.

Tehtävässäsi raportoit UPM Plywoodin tuotantojohtajalle ja olet tuotannon ja sen tukifunktioiden johtoryhmän jäsen. Toimipisteesi sijaitsee Pellosniemellä, Mikkelin Ristiinassa, mutta tehtävä vaatii matkustamista Suomen sisällä ja jonkin verran myös ulkomailla. Työn menestyksekkään toteuttamisen kannalta vakituisen asuinpaikkasi tulee sijaita kohtuullisen työmatkan päässä tehtaasta.

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä. 

Kuka olet

  • Sinulla on vankka, vähintään 5 vuoden kokemus ja selkeitä näyttöjä menestyksekkäästä johtamisesta prosessiteollisuudesta
  • Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito
  • Olet henkilönä vahva ja vakuuttava ihmisten johtaja
  • Olet motivoitunut kehittymään ja kehittämään liiketoimintoja muun organisaation kanssa yhdessä sovittujen linjausten mukaisesti. Jatkuvan parantamisen toimintamallit ovat sinulle hyvin tuttuja
  • Yhteistyökykysi on ensiluokkaista sekä tunnistat omat vaikutusmahdollisuutesi ja vahvuutesi toiminnan suuntaamisessa
  • Sinulla on hyvä kyky johtaa ihmisiä ja innostaa positiiviseen työskentely- ja turvallisuuskulttuuriin

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

UPM Plywood tarjoaa korkealaatuisia WISA®-vanereita ja -viiluja rakentamiseen, ajoneuvojen lattioihin, LNG-laivoihin, parkettiteollisuuteen sekä muihin teollisiin käyttökohteisiin. UPM:n vaneriliiketoiminnan liikevaihto oli 400 miljoonaa euroa vuonna 2020 ja sen palveluksessa on noin 2 100 henkilöä. Vaneri- ja viilutehtaat sijaitsevat Joensuussa, Mikkelissä, Savonlinnassa ja Kouvolassa, lisäksi yhtiöllä on vaneritehtaat Venäjällä ja Virossa – www.wisaplywood.fi.

UPM Pelloksen vaneritehtaat sijaitsevat Pellosniemellä, Mikkelin Ristiinassa. Pelloksen tehtaat valmistavat laadultaan ensiluokkaisia WISA-Spruce kuusivanereita, niihin perustuvia pinnoitettuja ja työstettyjä jatkojalosteita sekä koivupintaista WISA-Twin vaneria suuressa mittakaavassa.

Tehtaiden vuosittainen tuotantokapasiteetti on 480.000 m3. Yli 90 % tuotannosta myydään ulkomaille. Tehdas työllistää noin 550 puualan ammattilaista sekä välillisesti joukon muita toimijoita aina alihankkijoista korjuu- ja kuljetusyrittäjiin. Tehtaalle on tehty merkittäviä investointeja viime vuosina muiden pienempien modernisointien lisäksi.  Nämä yhdessä sitoutuneen ja ammattitaitoisen henkilöstön kanssa tarjoavat mainiot edellytykset yksikön toiminnan kehittämiseksi edelleen.

Lisätiedot  

  Lisätietoja tehtävästä antaa UPM Plywoodin tuotantojohtaja Mika Kekki, mika.kekki@upm.com, puh. +358405455803 sekä Pelloksen tehtaanjohtaja Juhani Tenhunen, juhani.tenhunen@upm.com, puh. +358400728824.

Mikan tavoitat parhaiten klo 16:00 jälkeen ja erikseen varattu soittoaika on 4.8 klo 14.30–17.00. Juhanin tavoitat parhaiten klo 8:00-16:00 välisenä aikana ja eirkseen varatut soittoajat ovat 8.7.2021 klo 9.00–11.00 ja 5.8.2021 klo 12.00–14.00.

Haethan tehtävään oheisen linkin kautta viimeistään 15.08.2021.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti. 

UPM on savuton työpaikka.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot