Mikrobiologian tiimipäällikkö
MetropoliLab Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2020

Haemme mikrobiologian tiimiä täydentämään Sinua

Mikrobiologian tiimipäällikkö

jolla on kokemusta esimiestyöstä sekä soveltuva mikrobiologian tai luonnontieteellisen alan koulutus. Tulet vastaamaan esimiestyön lisäksi tiimisi asiakassuhteiden ylläpidosta sekä analyysi- ja laatutyöstä ISO 17025 laatujärjestelmän mukaisesti. Kuulut MetropoliLabin johtoryhmään ja raportoit suoraan toimitusjohtajalle.

Haemme aktiivista, aloitteellista ja tuloshakuista osaajaa, jolla on kokemusta esimiestyöstä sekä analyysimenetelmistä ja niiden kehityksestä. Sinulla on vankkaa osaamista mikrobiologian tuotantolaboratorio- ja laatutyöstä sekä laajat verkostot laboratorioalan ammattilaisten keskuudessa. Motivoidut onnistuneiden palveluratkaisujen löytämisestä ja tavoitteiden saavuttamisesta. Positiivisella asenteellasi huolehdit aina henkilöstösi hyvinvoinnista.

Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Tarjoamme sinulle haastavan tehtävän, jossa saat aidosti olla kehittämässä mikrobiologian tiimiä alan suurimmassa suomalaisessa ympäristölaboratoriossa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV osoitteeseen rekrytointi@metropolilab.fi 17.8.2020 mennessä. Lähetä hakemuksesi pian, sillä aloitamme haastattelut heti.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot