(Poistunut julkaisusta)

Mikrobiologi
SGS Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.8.2020

Haemme Helsingissä sijaitsevan testauslaboratoriomme 

MIKROBIOLOGIA

henkilönsuojainten testaukseen.

 

Mikrobiologina huolehdit monenlaisista laboratorion toimintaan liittyvistä tehtävistä, mm. testauksista, tulosten validoinnista ja raportoinnista sekä laboratorion ylläpidosta ja siisteydestä. Pääasialliset tehtäväsi keskittyvät ammattikäyttöön tarkoitettujen suojainten mikrobiologiseen testaukseen sekä myöhemmässä vaiheessa myös kuluttajatuotteiden mikrobiologisiin tutkimuksiin. Lisäksi toimit asiantuntijana tuotteiden testaukseen ja vaatimustenmukaisuuteen liittyvissä asioissa ja osallistut omalta osaltasi laboratorion testaustoiminnan ja -menetelmien kehittämiseen.

 

Odotamme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa, suorittettuja mikrobiologian opintoja sekä vähintään 3 vuotta työkokemusta mikrobiologisista testauksista. Hallitset mikrobiologian periaatteet ja tekniikan mikrobien viljelystä niin kiinteillä kuin nestemäisillä alustoilla ja olet hyvin perehtynyt hygienia- ja sterilisointivaatimuksiin. Osaat toimia itsenäisesti laboratoriossa ja huolehtia mikrobiologisten tutkimusten ja menetelmien noudattamisesta.

 

Sinulla on perusosaaminen ja ymmärrys alan standardeista ja näihin liittyvistä testausmenetelmistä. Työskentelytapasi on tarkka ja huolellinen, ja sinulla on oma-aloitteinen sekä tavoitehakuinen toimintaote. Olet valmis tekemään vaihtelevia tehtäviä laboratoriossa ja ottamaan vastuun laboratorion toiminnan sujuvuudesta. Haluat kehittyä ja innostut uuden oppimisesta. Olet tottunut toimimaan joustavasti muuttuvissa tilanteissa ja osaat toimia myös kiireen keskellä.  Tehtävän hoito edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

 

Tulet toimimaan tärkeänä osana kansainvälistä tiimiämme ja pääset työskentelemään itsenäisesti monipuolisten tehtävien parissa. Saat hyvän perehdytyksen tehtävään ja toimintaamme. SGS tarjoaa sinulle myös mukavan työyhteisön, viihtyisät ja modernit työtilat Pitäjänmäellä. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen. Pääset myös omalta osaltasi vaikuttamaan tehtävän sisältöön.

 

Lisätietoja palveluistamme löydät osoitteesta www.sgs.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa tuoteryhmäpäällikkö Florent Trilles puh. 040 7548 221, soittoajat arkisin klo 9:30-11:30 ja 13-15. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv palkkatoivomuksineen 1.9.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen recruitment.fi@sgs.com. Merkitse viestin otsikkoon tunnus ”Mikrobiologi – oma nimi”. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten haethan tehtävään mahdollisimman pian.