(Poistunut julkaisusta)

MIG/MAG Hitsaaja
Peikko Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2020

Peikko Finland Oy
Betoniliitosten ja liittopalkkien asiantuntijana vuodesta 1965 lähtien toiminut Peikko tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja, joiden avulla he voivat helpottaa ja nopeuttaa rakennusprosessiaan ja tehdä siitä turvallisemman. Peikko on yksi eniten tutkimukseen ja kehitykseen sijoittavista toimijoista alallaan. Peikko Finland kuuluu Peikko Groupiin, josta voit lukea lisää konsernin englannin kielisiltä sivuilta osoitteesta www.peikko.com. Peikko Group työllistää maailmanlaajuisesti noin 1000 henkeä. Suomessa Peikon palveluksessa on noin 250 henkeä. Peikko Groupin ja Peikko Finlandin pääkonttori sekä Suomen tehtaat sijaitsevat Lahdessa. Tuotteita valmistetaan Suomen tehtaiden lisäksi myös Liettuan, Kiinan, Saksan ja Slovakian moderneissa ja tehokkaissa tuotantoyksiköissä. Peikolla on myös pienemmät tehtaat USA:ssa, Iso-Britanniassa, Saudi-Arabiassa, Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa.

Toimenkuva
Haemme kokemuksen omaavia MIG- ja TIG- hitsaajia Lahteen. Työ on pidempi määräaikainen työsuhde ja mahdollisuus jopa vakinaiseen työsuhteeseen. Tehtävässä hitsataan paljon eripaksuista materiaalia joka on pääasiassa mustaa rautaa. Työ on vuorotyötä ja paikat täytetään heti sopivien osaajien löydyttyä.

Odotamme sinulta
Kokemusta alalta, piirustusten lukutaito, valmius vuorotyöhön, suomen kielen taito ja kyky työskennellä niin itsenäisesti kuin ryhmässä.

Koulutus ja työkokemus
Alan koulutus katsotaan selväksi eduksi mutta arvostamme enemmän työkokemusta.

Muut tiedot
Jos kiinnostuit ja haluaisit olla osana isoa kansainvälistä yritystä niin älä jää odottamaan viimeistä hakupäivää vain täytä hakemus www.vmp. fi ja soita 03-873200 (arkisin klo 9-15). Toimithan pikaisesti, sillä paikat täytetään heti sopivien osaajien löydyttyä.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Kesto
3-6kk/mahdollisuus vakinaistua

Lisätietoja
Niko Reinikainen, lahti@vmp.fi, 03873200

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.07.2020 mennessä.