(Poistunut julkaisusta)

MIG/MAG-hitsaaja
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme MIG/MAG-hitsaajaa Turun talousalueelle 2-vuorotyöhön.

Haemme Turun talousalueella sijaitsevalle asiakkaallemme ammattitaitoista ja motivoitunutta MIG/MAG-hitsaajaa monipuoliseen työtehtävään. Asiakkaamme on turkulainen metallirakenteiden ja niiden osien sopimusvalmistaja. Työsuhde on aluksi määräaikainen ja kestää syksylle 2020. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen.

Työpäiväsi

Työssäsi toimit erityisesti MIG/MAG-hitsauksen parissa. Päiviä piristävät muut vaihtelevat metallihommat kuten särmäys ja levytyöt. Työviikkosi sujuvat mukavasti päivävuorossa.

Toivomme sinulta

  • Työhön soveltuvaa koulutusta
  • Kokemusta mustan raudan hitsaamisesta
  • Kuvanlukutaitoa
  • Motivaatiota kehittyä ja oppia alan hommat
  • Voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit töiden alkaessa

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme reippaalle ja oma-aloitteiselle työntekijälle työn mukavassa työporukassa, jossa voit kehittää omaa ammatillista osaamistasi. Palkkaus määritellään aikaisemman kokemuksen ja Teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaisesti. Lisäksi työntekijänämme saat Baronan HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi järjestelmämme kautta mahdollisimman pian. Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Laura Ström, puh. 046 9236044.