(Poistunut julkaisusta)

MIG/MAG-hitsaaja
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme MIG/MAG-hitsaajaa Turun talousalueelle 2-vuorotyöhön.

Tarjolla on hyvä työmahdollisuus suuressa ja hyvin menestyvässä yrityksessä, jossa työskentelee yli 800 henkeä Suomessa ja ulkomailla. Yritys on mekaniikan sopimusvalmistaja ja valmistettavat tuotteet ovat erilaisia ohutlevyvalmisteita. Töissäsi sinulla on käytettävissä hyvät ja nykyaikaiset hitsausvälineet.

Tässä työssä tulet toimimaan kokoonpanohitsaajana ohutlevytöiden parissa. Työstettävät materiaalit ovat pääasiassa mustaa rautaa ja materiaalinpaksuudet vaihtelevat välillä 1-3mm.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa hitsauskokemusta joko töiden tai koulun parista. Tehtävässä vaaditaan piirustustenlukutaitoa. Yrityksen tuotantotilat sijaitsevat julkisen liikenteen kantamattomissa, joten toivomme hakijoilta oman auton käyttömahdollisuutta.

Työsuhde on aluksi määräaikainen ja kestää kesän loppuun asti. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen. Töitä tehdään 2-vuorossa, joten edellytämme valmiutta siihen. Palkkaus määritellään hakijan aikaisemman kokemuksen ja Teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaisesti.

Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja työt alkavat valitun henkilön osalta sopimuksen mukaan. Jätäthän hakemuksesi siis pian! Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Laura Ström, laura.strom@barona.fi.