(Poistunut julkaisusta)

MIG/MAG Hitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 15 M. Myyntimme kasvoi 47 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu. Liity energiseen joukkoomme!

Etsimme asiakasyritykseemme osaavaa Mig/Mag hitsaajaa.

Hakijalta toivomme alan koulutusta ja jo muutaman vuoden työkokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä. Voimassa olevat luokat katsomme eduksi, mutta tässä työssä ne eivät ole välttämättömiä. Työ- ja tulityökortit lasketaan plussaksi. Työt alkavat sopimuksen mukaan.
 
Muita hakijassa arvostamiamme ominaisuuksia ovat ammattilaisen ote työhön, siisti työjälki, reippaus ja oma-aloitteisuus.

Oletko etsimämme työntekijä?

Laita hakemus tulemaan oheisesta linkistä ja kerro mitä aikaisemmin olet tehnyt. Lisää hakemukseesi myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten varmista mahdollisuutesi ja täytä hakemuksesi pikaisesti!

Lisätietoja: Sandra Häyrinen, sandra.hayrinen@workpower.fi