(Poistunut julkaisusta)

Mig/Mag-hitsaaja, Kangasala
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakasyrityksellemme Mig/Mag-hitsaajaa Kangasalle.   

Toivomme hakijoilta itsenäistä työotetta ja halua kehittyä työssään. Tehtävässä menestyminen edellyttää hitsaajan koulutusta tai jonkin verran kokemusta hitsauksesta työn tai harrastusten kautta. Voimassa olevat hitsausluokat ovat eduksi, mutta eivät pakolliset. Hitsattavat materiaalit ovat teräs, ruostumaton teräs ja alumiini.

Töitä tehdään päivävuorossa klo 6-14.30 (40 h/vko), tarvittaessa myös kahdessa vuorossa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä puolen vuoden vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseemme.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Noora Mäkinen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, noora.makinen@nordic.fi, 050 443 0350.

Mikäli koet olevasi juuri oikea työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. 

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.