(Poistunut julkaisusta)

Mig/Mag-hitsaaja, Kangasala
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakasyrityksellemme Mig/Mag-hitsaajaa Kangasalle.   

Toivomme hakijoilta reipasta ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä jonkin verran hitsauskokemusta. Voimassa olevat hitsausluokat katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Hitsattavat materiaalit ovat teräs, ruostumaton teräs sekä alumiini.

Töitä tehdään päivävuorossa klo 6-14.30. Tarvittaessa töitä tehdään kahdessa vuorossa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä 6 kuukauden vuokratyösuhteella, jonka jälkeen voi olla mahdollisuus rekrytoitua asiakasyrityksemme kirjoille.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Noora Mäkinen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, 050 443 0350 tai noora.makinen@nordic.fi.

Mikäli koet olevasi juuri oikea työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. 

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.