(Poistunut julkaisusta)

MIG/ MAG ja TIG-hitsaaja
Go On Vaasa

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2019
Etsimme arvostetulle asiakkaallemme MIG/MAG ja TIG-hitsaajia Vaasaan eripituisiin työsuhteisiin. Sinulta löytyy entuudestaan kokemusta hitsauksesta. Pääsääntöisesti hitsattavat materiaalit ovat alumiini, kupari ja mustarauta. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on aito halu kehittyä työssäsi.

Tarjoamme määräaikaisen työsuhteen asiakkaallamme ja mahdollisuuden työllistyä pidemmäksi aikaa.

Jätä aikailematta hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi, ja varmista itsellesi haastattelu toimistollamme! Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Käytössämme on myös videohaastattelumahdollisuus, joten tarkkailethan sähköpostiasi. Lisätietoja antaa Go On HR- ja rekrytointiasiantuntija Anita Koskinen 040 018 2668, anita.koskinen@go-on.fi.

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan, etkä tule taklatuksi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Go Onin toimipisteet löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Kuusamo, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Raahe, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Turku, Uusimaa, Vaasa ja Ylivieska.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.