(Poistunut julkaisusta)

MIG-hitsaajia
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Haemme nyt MIG-hitsaajia jätepuristimien valmistustehtäviin Keravalla sijaitsevaan asiakasyritykseemme.

Kotimainen asiakasyrityksemme hakee kauttamme pitkäkestoiseen työsuhteeseen MIG-hitsaajia isojen jätepuristimien valmistukseen. Sopiva tausta tähän työhön on vastaava työkokemus teollisuuden hitsaustehtävistä. Lisäksi voit olla työurasi alkuvaiheessa oleva, vastavalmistunut hitsaaja.

Työtehtävät keskittyvät jätehuoltoon tarkoitettujen isojen jätepuristimien ja paalaiminen valmistuksen hitsaustehtävistä ja sen oheistehtäviin. Työpaikka sijaitsee Keravalla ja työtä tehdään pääasiassa kahdessa vuorossa. Oma auto on työaikojen ja liikkumisen vuoksi välttämätön.

Töiden menestyksekäs suorittaminen vaatii tekijältä hyvää fyysistä kuntoa ja hyvää oppimiskykyä. Hakijalta toivomme halua sitoutua työhön pitemmäksi aikaa. Tärkeintä on kuitenkin halu ja kyky oppia monipuolinen ammatti ja motivaatio kehittyä siinä jatkuvasti. Tehtäviin koulutetaan työn ohessa.

Toivomme hakijoilta:

  • kokemusta MIG-hitsauksesta
  • ryhmätyötaitoja
  • vuorotyövalmiuksia 2-vuorotyöhön
  • oikean ja motivoituneen asenteen työntekoon.

Tarjoamme mahdollisuuden:

  • työskennellä alan johtavassa yrityksessä
  • kehittyä alan ammattilaiseksi
  • työllistyä nopeasti pitkäkestoiseen työsuhteeseen.

Jos olet ahkera ja fyysisesti hyvässä kunnossa sekä viihdyt tehdasympäristössä tehtävässä työssä, niin saatat olla hakemamme henkilö. Trukilla ajotaito ja siltanosturin käyttötaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä teollisuuden ammattilaiseksi viihtyisässä ja mukavassa työympäristössä. Haethan paikkaa heti, koska ne täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse tommi.puustinen@barona.fi