MIG-hitsaaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2021

Osaatko hitsata? Kaipaatko uusia haasteita? Jos vastasit molempiin kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme henkilö! Etsimme nyt asiakasyritykseemme MIG-hitsaajaa.

Työnkuvaus:
Työssä tehdään hitsausta käsin ja pyöritys-, sekä nippahitsauskoneella. Työ vaatii tarkkuutta ja hyvää kädenjälkeä. Työ on kokoaikainen, ja sitä tehdään arkipäivinä päivävuorossa.

Toivomme sinulta:
Hitsaajan työkokemusta ja/tai alan koulutusta, voit myös olla aloitteleva hitsaaja, sillä työhön kyllä opastetaan.  Arvostamme sitä, että olet oma-aloitteinen ja reipas työntekijä. Toivomme, että sinulla on halua kehittyä työssäsi ja olet motivoitunut työskentelemään metallialalla.

Tarjoamme sinulle:
Asiakkaamme on vakavarainen ja pitkään alalla toiminut, oman alansa edelläkävijä. Tarjoamme sinulle siistin työympäristön, mukavat työkaverit ja mielenkiintoisen työn. Palkkaus määräytyy osaamisen mukaan. Työtehtävä on aluksi määräaikainen, mutta töitä voi olla myös pidemmäksi aikaa. WorkPowerin työntekijänä saat luotettavan ja pitkään alalla olleen kotimaisen työnantajan ja aktiivisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Me välitämme aidosti työntekijöistämme ja vastaamme kaikkiin työhön liittyviin kysymyksiin. 

Hakuprosessi:
Kerro meille itsestäsi ja kokemuksestasi laittamalla hakemus oheisesta linkistä tai sähköpostilla. Kerro, mitä olet tehnyt aiemmin ja millainen palkkatoive sinulla on. Voit myös jättää yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja:

Santeri Lahdelma
santeri.lahdelma@workpower.fi
0406886545

Avainsanat: Mig-hitsaaja, hitsaaja, kokopäivätyö

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot