MIG-hitsaaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2021

Osaatko hitsata? Kaipaatko uusia haasteita? Jos vastasit molempiin kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme henkilö! Etsimme nyt asiakasyritykseemme MIG-hitsaajaa.

Työnkuvaus:
Työssä tehdään hitsausta MIGillä ja robotilla. Työ vaatii tarkkuutta ja hyvää kädenjälkeä. Työ on kokoaikainen, ja sitä tehdään päivävuorossa klo 7-15.30. 

Toivomme sinulta:
Hitsaajan työkokemusta ja/tai alan koulutusta. Voimassa olevat luokat katsotaan eduksi, mutta ne voi suorittaa myös työn ohessa. Arvostamme sitä, että olet oma-aloitteinen ja reipas työntekijä. Toivomme, että sinulla on halua kehittyä työssäsi ja olet motivoitunut työskentelemään metallialalla.

Tarjoamme sinulle:
Asiakkaamme on vakavarainen ja pitkään alalla toiminut, oman alansa edelläkävijä. Tarjoamme sinulle siistin työympäristön, mukavat työkaverit ja mielenkiintoisen työn. Palkkaus määräytyy osaamisen mukaan. Työtehtävä on aluksi määräaikainen, mutta töitä voi olla myös pidemmäksi aikaa. WorkPowerin työntekijänä saat luotettavan ja pitkään alalla olleen kotimaisen työnantajan ja aktiivisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Me välitämme aidosti työntekijöistämme ja vastaamme kaikkiin työhön liittyviin kysymyksiin. 

Hakuprosessi:
Kerro meille itsestäsi ja kokemuksestasi laittamalla hekemus oheisesta linkistä tai sähköpostilla. Kerro, mitä olet tehnyt aiemmin ja millainen palkkatoive sinulla on. Voit myös jättää yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja:

Elina Forssell
elina.forssell@workpower.fi
0407069967

Avainsanat: Mig-hitsaaja, robottihitsaaja

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot