(Poistunut julkaisusta)

MIG-hitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Haemme asiakasyritykseemme Harjavaltaan ammattitaitoista hitsaajaa.

Työnkuvaus:
Asiakasyrityksessämme tehdään teräsrakennetöitä tilaustöinä ja haemme nyt ammattitaitoista hitsaajaa, jolla on kokemusta mig- ja mag-hitsauksesta. Kokemus tig-hitsauksesta lasketaan eduksi. Ohutlevytöitä asiakasyrityksessämme ei tehdä, ainevahvuudet vaihtelevat 5 mm:stä ylöspäin ja ylärajaa ei oikeastaan ole. Piirustustenlukutaito on ehdoton vahvuus ja voimassa olevat hitsausluokat ovat plussaa, mutta eivät pakollisia. Valmiutta niiden ajamiseen työsuhteen alussa kuitenkin edellytetään.

Lisäksi toivomme sinulta:
- tarkkaa ja siistiä työnjälkeä
- tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa
- ammattimaista ja reipasta asennetta
- työturvallisuus- ja tulityökortteja

Tarjoamme sinulle:
Saat hyvän perehdytyksen työhön ja mahdollisuuden saada vakituinen työpaikka määräajan jälkeen. Työ alkaa sopimuksen mukaan arviolta tammikuussa ja työtä tehdään pääasiassa hallilla päivävuorossa. Saat työpaikan mukavassa ja osaavassa yhteisössä sekä siisteissä tiloissa.

Hakuprosessi:
Täytä hakemus nettisivujemme kautta. Liitä hakemukseen myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimi nopeasti! Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä vakituiseksi asiakkaan kirjoille.

Lisätietoja:
Toimialapäällikkö Leena Saari
leena.saari@workpower.fi
044 565 4343

HR Trainee Enni Korpunen
jenni.raitanen@workpower.fi
040 7050 722

Avainsanat: hitsaus, hitsaaja, kokoaikatyö, mig-hitsaus, mag-hitsaus, piirustukset