(Poistunut julkaisusta)

MIG-hitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019

Haemme asiakkaallemme Pomarkkuun hitsaajaa.

Työnkuvaus:
Työsi pitää sisällään keskiraskasta hitsausta sekä osaamisesi mukaan myös kokoonpanoa. Materiaali on pääasiassa 3-8 mm vahvuista mustaa rautaa ja hitsausmenetelmänä on umpilankahitsaus. Voimassaolevia luokkia ei vaadita. Työtä tehdään päivävuorossa. Sinun ei tarvitse olla valmis alan ammattilainen, vaan hyvä asenne ja halu kehittyä ovat myös tärkeässä roolissa! 

Työssä menestyminen edellyttää:
Sinulla on vähintään jonkinlaista kokemusta hitsauksesta sekä alan koulutus. Työssä sinun on mahdollista kehittää taitojasi, kunhan peruskäsitteet ja työtavat ovat tuttuja. Monipuolinen osaaminen myös muista metallitöistä katsotaan eduksesi. Voimassaolevat työturva- ja tulityökortti ovat eduksesi, mutta eivät pakollisia.

Toivomme sinulta:
Olethan oma-aloitteinen sekä omaat hyvän työmotivaation. Olet tarkka ja työnjälkesi on siistiä. Reipas asenne ja halu tehdä monipuolisia töitä on valttisi!

Mitä tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä ja työskentelemään monipuolisessa työnkuvassa. Työ on alkuun määräaikainen, mutta osaavalla tekijällä on mahdollisuus työllistyä määräajan jälkeen suoraan asiakkaan kirjoille. Asiakkaamme hakee itselleen pitkäaikaista työntekijää. Lisäksi työntekijänämme saat kaksihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa.

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten hae paikkaa heti!

Lisätietoja:
HR-koordinaattori Jenni Raitanen
jenni.raitanen@workpower.fi
040 7050 722

Avainsanat: levyseppä, hitsaaja, levyseppä-hitsaaja, päivätyö, kokoaikatyö