(Poistunut julkaisusta)

MIG-hitsaaja
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019

Haemme nyt motivoituneita ja ahkeria MIG-hitsaajia metalliteollisuuden valmistustehtäviin .

Kotimainen asiakasyrityksemme hakee kauttamme pitkäkestoiseen työsuhteeseen MIG-hitsaajia isojen tuotteiden valmistukseen. Sopiva tausta tähän työhön on teknisen alan ammatillinen peruskoulutus tai sitten vastaava työkokemus teollisuuden hitsaustehtävistä.

Työpaikka sijaitsee Keravalla ja työtä tehdään kahdessa vuorossa. Oma auto on työaikojen ja liikkumisen vuoksi välttämätön.

Töiden menestyksekäs suorittaminen vaatii tekijältä hyvää fyysistä kuntoa ja hyvää oppimiskykyä. Hakijalta toivomme halua sitoutua työhön pitemmäksi aikaa. Tärkeintä on kuitenkin halu ja kyky oppia monipuolinen ammatti ja motivaatio kehittyä siinä jatkuvasti. Tehtäviin koulutetaan työn ohessa.

Toivomme hakijoilta:

  • kokemusta MIG-hitsauksesta
  • ryhmätyötaitoja
  • vuorotyövalmiuksia 2-vuorotyöhön
  • oikean ja motivoituneen asenteen työntekoon.

Tarjoamme mahdollisuuden:

  • työskennellä alan johtavassa yrityksessä
  • kehittyä alan ammattilaiseksi - saat kattavan perehdytyksen
  • työllistyä nopeasti pitkäkestoiseen työsuhteeseen - hyvin työssä pärjäävälle on erinomaiset mahdollisuudet vakinaistua yrityksen kirjoille

Jos olet ahkera ja fyysisesti hyvässä kunnossa sekä viihdyt tehdasympäristössä tehtävässä työssä, niin saatat olla hakemamme henkilö. Trukilla ajotaito ja siltanosturin käyttötaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä teollisuuden ammattilaiseksi viihtyisässä ja mukavassa työympäristössä. Haethan paikkaa heti, koska ne täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse tommi.puustinen@barona.fi