(Poistunut julkaisusta)

MIG-hitsaaja
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista mig-hitsaajaa Mäntsälään!

Työtehtävän kuvaus

Etsimme ammattitaitoista hitsaajaa Mäntsälään työskentelemään erilaisten kaide-elementtien parissa. Hitsaus sisältää monipuolista mig-hitsausta, ja eduksi katsotaan kokemus plasmaleikkauksesta. Työtehtävät koostuvat eri kokoisten elementtien hitsauksesta. Työajat ovat arkisin 7-15.30.

Edellytämme hakijoilta:

- koulutusta metallialalta
- putkihitsaustaitoja
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit
- reipasta asennetta

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työpaikka sijaitsee Mäntsälässä, joten oman auton käyttömahdollisuus työpaikalle pääsemiseen on edellytys.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lisätietoa tehtävistä saat puhelimitse 040 689 3200.

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.-